Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Четвъртък, 14 октомври – Умело убеждаващи и приласкаващи


Четвъртък, 14 октомври –  Умение да убеждаваме и приласкаваме


Днес Луната застава по такъв начин спрямо Венера и Меркурий, че ще засили техните положителни качества. Меркурий и Луната ще ви повлияят благоприятно, така че да се превърнете в магьосник на думите – ще можете да убеждавате и да приласкавате, да вдъхвате кураж и вдъхновявате. Ето защо онези от вас, които работят професионално с езиковите изразни средства, могат да се възползват от благоразположението на планетите и да покажат всички свои умения.

Ще изпитвате силна любов и привързаност към партньора си, ще сте дружелюбни към хората около вас, като за това ще допринася разположението на Луната спрямо Венера.

А ето какво по-специално да очакват представителите на отделните зодии.

Овните ще бъдат фокусирани върху решаването на въпроси, свързани с въвеждане на иновации на работното място. Ще се борят да изпълнят всичките си задачи в срок и ще очакват същото от колегите си, но е много вероятно да се разочароват.

Телците ще имат късмет във всичко, което правят. Ще са самоуверени, а това ще привлече вниманието на техни бъдещи партньори, които от доста време търсят лидер, който да ръководи бизнеса им и в тяхно лице ще намерят тъкмо човека, когото търсят.

За Близнаците се очертава доста мрачен ден. Ще трябва да работят върху задачките си за деня, които е много вероятно да не успеят да приключат навреме. Важно е да не бързат, за да не трябва после да оправят грешките и пропуските си дни наред, изцяло нарушили всякакви крайни срокове.

За Раците днес е по-добре да си почиват. Онези от тях, които чакат отговор от банките, днес няма да получат кредитите, на които се надяват. Ето защо е по-добре да оставят кормилото в ръцете на други капитани. И техният час ще дойде – сега е важно да стоят отстрани и внимателно да наблюдават какво се случва около тях. Може да забележат важни детайли, които после ще са им от полза, за да възтържествува справедливостта и истината.

Лъвовете е добре да са предпазливи по отношение на интриги. Ако са началник и шеф, вече е време да покажат кой командва, а ако са служители, сега ще трябва да приемат волята на висшестоящите и да не им противоречат. След време ще разберат, че не са били прави да се възмущават от спуснатите им заповеди.

За Девите днес е най-добрият ден да планират задачите си през следващия месец. Причината е, че точно този четвъртък са много внимателни и могат да отчетат всеки детайл, който би ги улеснил в бизнеса им и в изпълнението на ангажиментите им. Срещите, които им предстоят и са важни заз тях, ще бъдат изключително ползотворни и успешни.

За Везните е добре да избягват всякакви спорове и кавги с колеги и висшестоящи. Препоръчително е да заложат на харизмата си, с която омайват, приласкават и убеждават. Но ако не са искрени, колкото и умели жонгльори на думите да са, ще ги хванат в измама и после много дълго ще трябва да печелят доверие.

За Скорпионите е време да усъвършенстват техническите си умения. Днес имат възможност да научат много нови неща в сферата на ИТ-технологиите, които след това да приложат в нов, по-успешен бизнес проект.

Стрелците ще могат да се похвалят със сериозни финансови печалби. Време е да помислят да заделят нещо от огромните суми, които печелят, за времето, когато няма да имат голяма финансова сигурност. Добре е да споделят намеренията си с родители и бизнес партньори със сериозен опит.

Козирозите днес ще мислят само за професионалния си напредък, нещо, което няма да се харесва много на хората около тях. Те не дължат на никого обяснение, могат само да успокоят близките си, че държат на тях. Могат да им признаят искрено, че точно в този момент кариерата им е приоритет и ще им се наложи да ги подкрепят, ако после искат заедно с тях да отпразнуват успеха им.

Водолеите имат шанса днес да поправят грешки, върху които мислят отдавна. Може да не се чувстват особено енергични и вдъхновени, но това е само временно – ако са внимателни, ще се справят с всякакви трудности.

Рибите ще осъществят нови контакти с хора и асоциации, които в бъдеще могат да се окажат много полезни. Членовете на екипа им са готови да ги подкрепят в рисково начинание. Като цяло всякакви групови дейности – като онлайн семинари и конференции, за тях ще са изключително успешни.

Facebook logo
Бъдете с нас и във