Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Четвъртък, 14 юли – Заредени с необичайни идеи


Четвъртък, 14 юли – Заредени с необичайни идеи


Ъгълът между орбитите на Меркурий и Уран е 60 градуса. Това ще ви повлияе, като забележите, че ви хрумват необичайни идеи.

Меркурий се свързва с ума, а Уран – с лудостта. Ето защо тези щури идеи, които ще ви дойдат на ум днес, могат впоследствие да се окажат гениални. Ако ги разработите и намерите най-доброто им практическо приложение, тези идеи могат да ви направят милионери. А дори и милиардери, ако не сте особено скромни.

Представителите на отделните зодии е добре да обърнат внимание на следните неща:

Овни, днес могат да ви възникнат непредвидени проблеми, заради които да закъснеете за важна среща. За предпочитане е да не я насрочвате за днес или да тръгнете поне час по-рано.

Телци, днес бъдете свръхпедантични. Не можете да си позволите да пренебрегнете нито един нюанс или детайл. Това важи с особена сила за онези от вас, които са членове на жури на големи и престижни конкурси.

Близнаци, днес бъдете нащрек да не споделите някоя търговска тайна с конкуренцията. Ще я зарадвате много, но вашата невнимателност ще се отрази драстично на заплатите ви и няма изобщо да ви се хареса.

Раци, днес внимавайте бизнес партньорите ви да не ви подведат. Помогнете им да изберат вярната посока – това е най-вече във ваш интерес.

Лъвове, днес само критичното ви отношение към работата ще ви спаси от грешки и ще ви помогне да си изпълните задълженията в срок. Не се възгордявайте твърде много от успехите си.

Деви, днес не подписвайте важни споразумения. По-добре посветете деня си на самообучението си или абонирайте целия си екип за близкия фитнес.

Везни, не бързайте. Припомнете си поговорката „Бързата кучка – слепи ги ражда“ и преди да вземете каквото и да било решение, свързано с бизнеса ви, внимателно преценете всички възможни сценарии.

Скорпиони, инвестирайте в самоусъвършенстване и в освежаване на стила си. Заложете на авторски бижута в червен цвят.

Стрелци, проучете какви са плановете на любимия ви човек за утре и направете всичко възможно да бъдете неразделна част от тях. Само в неговата компания ще забравите за проблемите на работното място, ще се заредите с добро настроение и ще ви хрумнат страхотни идеи за ново бизнес начинание.

Козирози, днес ще имате примамливи перспективи за кариерно развитие. Не се колебайте да приемате оферти, които ви обещават професионално израстване и висока заплата.

Водолеи, и най-добрият шеф не прави всичко сам, а справедливо разпределя отговорностите между своите подчинени. Имайте го предвид, когато днес започвате подготовката на нов проект. И като сте началник, не се вживявайте твърде много в тази роля.

Риби, днес ще бъдете разочаровани от някои от резултатите в работата си. Вероятно сте очаквали много повече, но не бъдете максималисти. Крачката, която сте направили, е гигантска и ще си дадете сметка за това, когато сте в по-добро настроение.

Facebook logo
Бъдете с нас и във