Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Четвъртък, 14 април – Не се надценявайте


Четвъртък, 14 април – Не се надценявайте


Днес Луната ще е в опозиция на Нептун и Юпитер, поради което ще усетите негативните качества, които се приписват на тези две планети.

В случая с Нептун внимавайте да не бъдете измамени. Когато имате подобни съмнения, задавайте конкретни въпроси и не се задоволявайте с уклончиви отговори.

Опозицията Луна-Юпитер може да ви изкуши да бъдете разточителни, да си угаждате и да се надценявате.

За да не летите в облаците, вирнали нос, припомнете си известната мисъл на американския писател Хенри Милър: „Животът е това, което ни се случва, докато правим планове за нещо съвсем различно“. Това ще ви смири, а може и да ви накара да бъдете по-благодарни на хората около вас, които са ви подавали ръка в трудни моменти.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овни, днес е благоприятен ден да демонстрирате творчески подход в онова, с което се занимавате. Ще сте приятно изненадани от резултата - много благоприятен за развитието на бизнеса ви.

Телци, днес хора, които сте смятали за приятели, ще ви разочароват, точно когато имате нужда от подкрепата им. Работата ще ви помогне да се справите с неприятните емоции и да разрешите професионален проблем, който ви измъчва от доста време насам.

Близнаци, днес ви предстои неравна битка с бизнес партньорите ви, които ще защитават коренно различни позиции от вашите. Замислете се дали ако бъдете изцяло в опозиция, това няма да ви донесе повече вреди, отколкото ползи. Потърсете сближаващи ви гледни точки.

Раци, днес ще бъдете готови за приключения. Ще имате голям късмет и печалбите сякаш ще се трупат сами в трезора ви.

Лъвове, днес повече от всякога ще имате нужда от професионален съвет. Направете всичко възможно, за да го получите – не оставяйте равнодушни пред случващото се около вас. Нека един ден, като теглите чертата, да сте наясно, че сте направили всичко, което е било по силите ви.

Деви, днес може да станете жертва на несправедливи обвинения от страна на колеги или познати. Не позволявайте на никого да ви клевети, а още по-малко да ви заплашва. Проявете характер и имайте малко повече вяра в себе си.

Везни, днес може да ви се наложи да поработите малко повече, за да допринесете за имиджа на компанията си - не се колебайте да го направите. Усилията ви ще ви се възнаградят стократно.

Скорпиони, не допускайте непредвидените житейски обрати да ви изхвърлят зад борда. Бъдете реалисти и следвайте принципите си.

Стрелци, бъдете инициативни – демонстрирайте на какво сте способни. Още повече, че Господ обича смелите, така че, бъдете спокойни – всички шансове са на ваша страна.

Козирози, посветете се на иновации. Ако сте решени да си намерите работа, не се колебайте нито минута - това е вашият ден и бъдещите ви шефове ще очакват да започнете работа още от следващия понеделник.

Водолеи, днес потърсете нови клиенти за вашите продукти. Ако участвате в търгове, е много вероятно вашата компания да ги спечели.

Риби, днес ще сте затрупани от ангажименти. Това важи с особена сила за онези от вас, които са юристи и на които може да се наложи да работят и в извънработно време. Ако не можете да се справите, обърнете се за помощ към високопоставени познати.

Facebook logo
Бъдете с нас и във