Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Четвъртък, 11 ноември – Късмет и приятни изненади


Четвъртък, 11 ноември – Късмет и приятни изненади


Този четвъртък два пъти се повтаря числото 11, което е натоварено със символиката на Царственото число. То е с особено значение и влияние върху всеки от нас, тъй като вибрацията му се свързва с волята ни за развитие и изграждане, с новите възможности и перспективи, които ни се предлагат за духовно израстване. Неслучайно 11.11.2021 г. от 11.11 ч. е датата и часът, които композиторката Вида Пиронкова е избрала за премиера на най-новата си песен "Орелът".

Денят обещава да ни предложи щастливи обрати в бизнеса и в личния живот. Ето защо е важно да не седим, застинали в очакване, напълно неподвижни, а да сме дейни. Метафорично казано, да се опитаме да хванем бика за рогата.

Днес всеки план и идея ще получи одобрението на Вселената, така че не се страхувайте да предлагате, но без да изпадате в крайности.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овенът напразно ще се опитва да се усамоти, с желание да отхвърли повече работа. Днес колеги и приятели ще го търсят непрекъснато за бизнес съвети. Правилното решение е да не се крие, а, доколкото може, да им помогне. Това ще го зареди с енергия и добро настроение. Ще си създаде нови контакти и приятелства.

Всички разговори, които Телците ще водят днес, ще се въртят около бъдещи творчески проекти. В главите им ще се зародят нови идеи, благодарение на които ще си затвърдят позициите в професионален план. Добре е да не пренебрегват промените – за тях те ще са изключително успешни.

Днес никой няма да устои на чара на Близнаците, така че те могат да се възползват от шанса си да поискат всичко, което им пожелае сърцето. Този четвъртък е подходящо време да обновят гардероба си или да сменят прическата си.

В четвъртък Ракът ще успее да намери изход от заплетена ситуация. Важно е да пренебрегва съветите на по-опитни и препатили от него – те ще му помогнат, както в личен план, така и в професионален. Той успешно може да инвестира в изграждане на малки хотели от семеен тип в зони с балнеоложки туризъм.

Лъвовете ще са затрупани от работа и заради това не трябва да се колебаят, а да помолят за помощ. Най-голям успех ще имат авторите на сценарии и на любовни романи. Подходящ ден за сключване на договори с издатели и филмови продуценти.

Девата ще трябва да се докаже като усърден работник. Възможни са промени в живота й, които не трябва да пренебрегва, а спрямо тях да пренареди графика си. Вероятно ще сключи договори, които в голяма степен ще повлияят на бъдещето й.

В живота на Везните ще настъпи промяна с главно „П“. Важно е да я приемат с усмивка. Единственото, което трябва да имат предвид, е да бъдат разумни и да се абстрахират от емоциите. Креативността им ще им помогне да изпълнят важни задачи, за които ще трябва да впрегнат цялото си въображение.

Скорпионът трябва да споделя идеите си – те определено ще бъдат подкрепени и в най-скоро време ще се реализират! Добре е да не губи самоконтрол особено в стресови ситуации. Вечерта може да се награди с торта или с покупка на елегантна дреха.

Главата на Стрелеца ще се пръсне от идеи – важно е да си ги записва, за да не ги забрави. В близко бъдеще ще реализира голяма част от тях и те ще допринесат за популярността му и извън границите на страната.

Козирозите ще влизат от една бизнес среща в друга и ще се справят само ако строго спазват графика си. Добрата новина е, че преговорите им в повечето от случаите ще завършват с подписване на споразумение, изгодно за всички страни. Днес е денят за убеждаване и на най-несговорчивия бизнес партньор!

Водолеите спокойно могат да се заемат с много задачи наведнъж – ще имат достатъчно енергия за всичко. Време е да подредят личния си живот и да потърсят нова любов.

За Рибите приоритет ще са емоциите и чувствата на близките им. Ще забравят за всичко друго и ще се превърнат в душеприказчик – нещо, което приятелите им няма да забравят никога. Добре е и да се погрижат за собственото си здраве, като подсилят имунитета си. Успех ще имат и онези представители на зодията, които инвестират в магазин за прясно изцедени сокове.

Facebook logo
Бъдете с нас и във