Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Четвъртък, 10 септември - Риби и Близнаци да се пазят от измами.

Вярата в астрологията е въпрос на личен избор. Едни смятат, че тя дава на хората конкретни знания и данни, които ще им помогнат в живота, а други – че изобщо не бива да й се вярва. Но и най-големият песимист ще се съгласи, че е винаги добре да сме с една прогноза напред.

Така или иначе мнозина започват деня си с астрологичната прогноза, затова ви предлагаме да сверявате всяка сутрин дневния си бизнес график си с предвижданията на нашите астролози. Става дума за две дами, чиято работа се основава на дългогодишен опит и висок професионализъм.


Четвъртък, 10 септември - Риби и Близнаци да се пазят от измами.


Сутринта от 7.00 часа до 8.04 часа – е успешно време за планиране на всякакви дейности, свързани с модерни технологии, медицина, земеделие и строителство. Подходящ момент за обмисляне на важно бизнес решение. Хората, които се занимават с политика, в този час също ще имат успех, при обмислянето на решения с дългосрочни последици.

От 8.04 часа до 9.08 часа – време, подходящо за начинания от сферата на изкуството, за организиране на спортни събития и инициативи с деца. Овните и Скорпионите ще имат успехи при дейности, свързани с реклама и търговия. На тези, които се занимават с големи финансови трансфери, този промеждутък също ще донесе много успехи. Скорпионите да очакват повишение в работата.

От 9.08 часа до 10.16 часа – добър час за вземане на важни управленски решения, особено ако сте под знака на Риби и Телец. Близнаците, които търгуват на борсата, ще имат успешни сделки.

Часът е благоприятен за всякакви дейности, свързани със строителство, недвижими имоти и политика. Идеите, които ви хрумнат в този промеждутък, ще изискват повече време за осмисляне, а след това и за реализация.

От 10.16 часа до 11.20 часа  – възможно е да бъдете измамени от бизнес партньорите си. Може да се появят неясноти в хода на преговори или в процеса на подписване на договори. Часът е подходящ за занимаващите се с медицина и земеделие. Представителите на Близнаци и Риби, които работят в сферата на фармацевтичния бизнес, на търговията с алкохол и акцизни стоки, както и тези, които предлагат транспортни и комуникационни услуги, да имат предвид, че в работата им могат да възникнат различни препятствия.

От 11.20 часа до 12.24 часа – в този промеждутък Близнаци, Риби и Деви ще могат да променят много неща в бизнеса си. За представителите на всички зодиакални знаци, които в това време се занимават с организиране на пътувания, търговия, комуникации, реклама, образование, могат да възникнат проблеми с началниците им и с висшестоящите.

От 12.24 часа до 13.28 часа – това е час на Марс, който от този ден тръгва в ретроградна посока. Хората, които се занимават с военни дела, политика, бизнес с метали и желязо, не е добре да предприемат важни действия точно в това време. Добър час за тези, чийто бизнес е свързан с организиране на събития и спортни мероприятия.

От 13.28 часа до 14.32 часа – подходящо време за започване на съдебни дела и уреждане на партньорски отношения. Козирозите и Телците ще сключват договори, които ще им донесат големи успехи. За хората, занимаващи се с изкуство, това е добър час да рекламират произведенията си.

От 14.32 часа до 15.36 часа – представителите на Козирог и Рак могат да срещнат важни бизнес партньори, които да преобърнат живота им, но с положителен ефект. Козирозите ще имат успех при наемането на служители и работници. Хубав час за Рибите, които ще сключват договори.

От 15.36 часа до 16.40 часа – успешно време за хората, работещи в сферата на изкуството и модата – които създават бижута и аксесоари. Хубав час за тези, чийто бизнес е свързан със спекулативни сделки и с начинания, в които има много риск и късмет никога не е излишен. При тези начинания са възможни внезапни и неочаквани промени.

От 16.40 часа до 17.44 часа – този час е благоприятен за важни политически и управленски решения. Добър момент за разговори с началници. Решенията, които вземете в този час, ще са дългосрочни, затова трябва да са добре обмислени. Добро време, в което Лъвовете да проведат важни разговори със служителите си.

От 17.44 часа до 18.48 часа – час, благоприятен за всякакви дейности, особено за такива, свързани със селско стопанство, медицина и промоция на здравословен начин на живот. Възможно е между бизнес партньорите да възникнат неясноти – да се окаже, че не всички са добре информирани за съвместната дейност и да се наложат допълнителни разговори или предоставяне на документи за разяснение.


Прогнозата за вашия ден подготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.


Маргарита Борисова е завършила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва различните аспекти на финансовата астрология, изработва астрологични анализи на фирми и дава препоръки за бизнес решения. Тя е основател и създател на асоциация „Захир” (zahirbg.org), която помага на хората да намерят верните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си посещения в Перу, където изучава най-добрите шамански практики, както и традициите на инките и техните методи за лечение на съзнанието.

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред основните акценти в дейността й са бизнес и финансовата астрология, включително определянето на циклите на движение на валути, стоки  други. Автор е на няколко книги и множество публикации по специалността си.

Facebook logo
Бъдете с нас и във