Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Четвъртък, 10 юни - Пръстеновидно слънчево затъмнение


Четвъртък, 10 юни - Пръстеновидно слънчево затъмнение


Пръстеновидното слънчево затъмнение ще може да се види от Канада, Гренландия, Северния ледовит океан. От по-голямата част от Европа и Северна Азия то ще бъде частично видимо. Предстои Новолунието да настъпи в Близнаци и тъй като Меркурий е владетелят на този зодиакален знак, неговите представители, а и не само те, ще са особено енергични комуникатори. Това ще се наблюдава и при представителите на Близнаци, Водолей, Везни, Овен и Лъв. По-енергични в действията си ще са Телците, Раците, Козирозите и Скорпионите. Представителите на зодия Стрелец, Риби, както и Девите, няма да са заредени с особен живец, каращ кръвта да кипи. За тях спокойствието и тишината ще са предпоставка за осъществяването на успешни бизнес начинания.

Тъй като Меркурий все още е ретроградeн и ще бъде такъв до 22 юни, е добре да се избягват нови начинания, а да се приключат вече започнати проекти.

При ретрограден Меркурий винаги трябва да бъдете внимателни, когато подписвате договори. Не трябва да предприемате рискови начинания, независимо колко примамливо ви звучат. Това важи и при планирането на ваканции и правенето на резервации.

Овните ще имат притеснения за авоарите си. Освен това ще им искат заеми, а бъдещите им длъжници няма да им вдъхват доверие.

Телците могат да очакват пътувания, по време на които ще възникнат промени. Препоръчително е да се примирят с това и да положат усилия, така че пътуването да е ползотворно.

Близнаците ще са подложени на психически стрес. Добре е да овладеят безпокойството си, като споделят проблемите си с хора, на които имат доверие, или да отидат на психолог.

За Раците е подходящ ден за планиране на бъдещи инициативи, при което спокойно могат да си развихрят фантазията си. Идеите им ще бъдат оценени и на по-късен етап увенчани с успех.

За Лъвовете ще е ден, изпълнен с предизвикателства. Ще бъдат под напрежение, но това далеч не означава, че няма да успеят да си свършат качествено работата. Към тях  ще има завишени очаквания, но е препоръчително да поддържат баланс между личния и професионалния живот.

Девите е добре да запазят спокойствие – каквото и да се случва днес, най-добре е да са в позицията на страничен наблюдател и да се забавляват.

За Везните е щастливият им ден, що се отнася до започването на нова работа. Ще спечелят сърцата на бъдещите си колеги с невероятния си чар.

За Скорпионите е добре днес да се придържат към максимата: „Правете, каквото трябва, пък да става, каквото ще“. Това важи най-вече в професионален план. Не трябва да губят надежда, тъй като плодовете на търпението са сладки.

Стрелците ще трябва да приемат, че днес ще има известно забавяне в делата им. Но да са спокойни, защото: „Най-добре се смее този, който се смее последен“.

Козирозите е добре да започнат да подготвят документите за приоритетните си начинания, макар и те да предстоят в по-далечен период от време. Днес е благоприятно време да си съставят списък с приоритети особено ако ще търгуват на фондовата борса.

Водолеите е препоръчително да бъдат гъвкави, ако възникнат препятствия в работата им. Усилията, които са положили в миналото, днес ще дадат плодове. Но да не се задоволяват със сегашните си постижения – чака ги дълъг път и е добре да продължат усилено да работят.

За Рибите е добре да не се обвързват с големи инвестиции и да избягват всякакви спекулативни дейности. Ще имат напредък, ако си сътрудничат с колеги и бизнес партньори.

 

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във