Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Четвъртък, 10 февруари – Внимавайте с прекалената щедрост


Четвъртък, 10 февруари – Внимавайте с прекалената щедрост


Този четвъртък ъгълът между орбитите на Луната и Юпитер е 90 градуса. Това им разположение има многобройни ефекти, но най-вече - склонност към прахосничество, която може да се нарече и прекалена щедрост.

И двете състояния са с един и същи резултат, но „прекалената щедрост“ звучи не толкова негативно.

Юпитер се свързва с проявите на щедрост, но все пак не трябва да забравяме, че в митологията той е силно божество, а ние сме човешки същества. Ето защо трябва внимателно да си правим сметката, когато сме щедри, в противен случай това ни качество може да ни навреди.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овни, днес трябва да проявите търпение – да не се отказвате от стари акции, тъй като, ако изчакате няколко дни, ще получите срещу тях добра цена. Също така е препоръчително да избягвате да търсите нови инвеститори в бизнеса си, тъй като те няма да ви помогнат много за неговото развитие.

Телци, ще харчите с широки пръсти, но трябва да внимавате. Ще ви върви, ако вложите средствата си в закупуване на ново обзавеждане за дома или офиса.

Близнаци, ще сте великодушни и когато днес някой дойде при вас с молба за заем, няма да го върнете. Добрата новина е, че ще можете точно да прецените човека и ще си получите парите обратно.

Раци, ще се радвате на  резултатите от труда си от няколко години насам - той ще бъде богато възнаграден. Днес можете да планират нови бизнес стратегии.

Лъвове, ще трябва да решите стари финансови проблеми. Въпреки различните трудности, които ще трябва да преодолеете, ще намерите начин да намалите разходите.

За Девите е благоприятен ден за организиране на събирания и партита. Ще се чувствате удовлетворени и няма да имате финансови затруднения.

Везни, като цяло днес ще имате голям късмет. Това важи особено за онези от вас, които се занимават с недвижими имоти. Същото важи и за тези от вас, които работят от вкъщи.

Скорпиони - онези от вас, които се занимават с научни изследвания, ще имат големи успехи. Другите представители на зодията, които чакат съдебни решения, ще имат повод да почерпят, защото съдът ще се произнесе в тяхна полза.

Стрелци, ще си партнирате отлично с колегите. В личния си живот ще се радвате на подкрепата на близки и приятели. Може обаче да имате някои финансови притеснения, чието отстраняване няма да зависи само от вас.

Козирози, бъдете внимателни в действията си на финансовия фронт, защото всяка ваша стъпка ще се наблюдава. Добре е да се уверите, че ако заложите всичко на една карта, няма да загубите най-ценното, което имате.

Водолеи, ще работите усилено, макар и да сте далеч от постигането на съвършенство. Ще искате да развивате творческите си планове, които в момента са само на хартия. Добре е да запазите положителната си нагласа към случващото се – само така - бавно, но сигурно, ще напредвате към успеха.

Риби, ще имате големи шансове да получите правото да управлявате финансите на компанията, в която работите. Новите ви отговорности ще са дългосрочни.

Facebook logo
Бъдете с нас и във