Банкеръ Daily

Финансов хороскоп

Четвъртък, 1 октомври – Хванете юздите на бизнеса си

Вярата в астрологията е въпрос на личен избор. Едни смятат, че тя дава на хората конкретни знания и данни, които ще им помогнат в живота, а други – че изобщо не бива да й се вярва. Но и най-големият песимист ще се съгласи, че е винаги добре да сме с една прогноза напред.

Така или иначе мнозина започват деня си с астрологичната прогноза, затова ви предлагаме да сверявате всяка сутрин дневния си бизнес график си с предвижданията на нашите астролози. Става дума за две дами, чиято работа се основава на дългогодишен опит и висок професионализъм.

 

Четвъртък, 1 октомври – Хванете юздите на бизнеса си.


Сутринта от 7.30 часа до 8.30 часа – подходящо време за тези, които планират бизнес с внос на чуждестранни стоки. Сега може да организирате далечно пътуване или да подготвите документи, свързани с учене и изпити, както и такива, които смятате да подадете в държавната администрация и съдилищата.

От 8.30 часа до 9.30 часа – хубав час за хората на изкуството, за модните дизайнери и за тези, които се занимават със спорт. Часът е добър за покупка на произведения на изкуството и за скъпи вещи на лукса. Сега Телците ще са получат особено вдъхновение как да украсят офиса си. Раците ще имат успех при търговски и спекулативни сделки.

От 9.30 часа до 10.30 часа – тези, които се занимават със строителство, полезни изкопаеми и земеделие, сега могат да предприемат важни стъпки по отношение на бизнеса си. Добър час за взимане на управленски решения и за планиране. Сега може да помислите върху нова управленска стратегия.

От 10.30 часа до 11.29 часа - подходящо време за всякакви начинания. Каквито и действия да предприемете, ще се увенчаят с успех. Сега е подходящ час да разговаряте с началници и висшестоящи. Ако вие сте началник, сега е подходящ промеждутък за даване на разпореждания. Ако дейността ви е свързана с организиране на забавни и развлекателни програми, то този час е много подходящ за планиране на нови бизнес стъпки.

От 11.29 часа до 12.28 часа – благоприятен промеждутък за представителите на зодия Рак. Но ако работят не самостоятелно, а в екип – с партньори, да очакват, че могат да имат неприятности с тях. Може преговорите им за бъдещи сделки да се провалят. Подходящ час за тези, които осигуряват услуги, свързани с обгрижване, или кетъринг. Тези, които имат ресторанти или закусвални, могат да предприемат успешно разширяване на бизнеса си.

От 12.28 часа до 13.28 часа – в този период На този ден има пълнолуние и е естествено човек да очаква да обере плодовете от труда си и от усилията си, положени през изминалия половин месец.или ще са с променливо настроение. Това може да окаже влияние върху партньорските им отношения. Подходящ час за тези, чиито професии са свързани с точност, бързина, влагане на много енергия. Тези, които управляват промишлени предприятия, могат в този период да помислят за намирането на нови решения, свързани с работниците им, разширяване на търговската мрежа и рекламата.

От 13.28 часа до 14.27 часа – за Телците и Скорпионите могат да настъпят изненади от различен характер - най-вече свързани с документи и кореспонденция. Могат да се появят неясноти или да настъпи объркване при работа с документи. Хората, чийто бизнес е свързан с транспортни услуги и пътувания, да са готови за неприятни изненади. Може да има забавяне при получаване на пратки и товари, както и при осъществяването на транспорти връзки.

От 14.27 часа до 15.27 часа – подходящ час за уреждане на въпроси в държавната администрация, за решаване на съдебни дела. Тези, които оперират с големи финансови средства, да очакват забавяне в хода на работата си. Хората, които правят застраховки или предоставят кредити, да очакват успешни удари. Хубав час за започване на дълго пътуване, а също за духовни и езотерични практики. Ако сте реставратор, по каквото и да започнете да работи в този промеждутък, ще бъде изящно и ще се превърне във ваш професионален успех. Подходящ час за публикуване на открития, свързани с историята.

От 15.27 часа до 16.26 часа – в този период може успешно да търгувате с произведения на изкуството и културни артефакти. Подходящ час за всякакви спекулативни сделки. Добро време за хората, които се занимават със спорт и развлекателен бизнес. За Лъвовете е подходящо време да пътуват, да подготвят документация, да започнат рекламна кампания. Девите може да имат проблеми с бизнес партньорите си, които да злоупотребят с доверието им и да им спестят истината.

От 16.26 часа до 17.25 часа – време за планиране на собствен бизнес, за занимания, свързани със строителство, недвижими имоти, земеделие и полезни изкопаеми. Посветилите се на политически проекти да са спокойни – няма да са в лош период, но на 2 октомври ще настъпят промени. Ето защо е добре да планират дългосрочни проекти, при чието осъществяване изчакването ще е разумен вариант на поведение.

От 17.25 часа до 18.24 часа – този период е хубав за всякакви начинания. Сега ще имате късмет във всяко нещо, което предприемате. Добър час за разговори с началници. Успешен промеждутък за тези, които се занимават със спорт, със създаване на красиви предмети на лукса, с вътрешен дизайн и изкуство. Възможно е представителите на Везните да се скарат с бизнес партньорите си, но за разлика от тях Овните ще установят успешни бизнес контакти.

От 18.24 часа до 19.22 часа – време, подходящо за публични изяви и печелене на популярност. Артисти, певци, музиканти и политици, както и всички, които жадуват за вниманието на публиката, могат да застанат под светлината на прожекторите и да изявят себе си. Но да имат предвид, че по-агресивни изяви могат да им донесат неприятности със закона. На този ден има пълнолуние и е естествено човек да очаква да обере плодовете от труда си и от усилията си, положени през изминалия половин месец. Подходящ ден за започване на диети и на внасяне на промени, свързани с по-здравословен начин на живот.


Прогнозата за вашия ден подготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.


 

Маргарита Борисова е завършила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва различните аспекти на финансовата астрология, изработва астрологични анализи на фирми и дава препоръки за бизнес решения. Тя е основател и създател на асоциация „Захир” (zahirbg.org), която помага на хората да намерят верните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си посещения в Перу, където изучава най-добрите шамански практики, както и традициите на инките и техните методи за лечение на съзнанието.

 

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред основните акценти в дейността й са бизнес и финансовата астрология, включително определянето на циклите на движение на валути, стоки  други. Автор е на няколко книги и множество публикации по специалността си.

Facebook logo
Бъдете с нас и във