Банкеръ Daily

Финансов дневник

Вълшебствата на Вики в дигиталния свят на ББР

Цанко Арабаджиев, изпълнителен директор на ББР

Всеки бизнес има нужда подкрепа за своето създаване и развитие. Това важи особено силно за стартиращите фирми и за малките и средни предприятия.

Именно затова „Българска банка за развитие“ ЕАД застава за тяхна страна, като им осигурява необходимите средства за осъществяване на бизнес идеите им. И за сбъдване на мечтите. За да ги подкрепи, тя разработи и представи новата си дигитална платформа – Business Booster, съобщиха от банката. Тя е безплатна и е достъпна от всяка точка на страната и по всяко време.

Това е най-големият проект на „Българска банка за развитие“ през 2022 година.

Целта на Business Booster е да помогне на фирмите да увеличат ресурсите и потенциала на своя бизнес. Тя е в подкрепа на малкия и средния бизнес да стартира, да се справя с предизвикателствата и да расте уверено. Платформата предоставя онлайн финансиране, безплатно обучение и възможност за създаване на собствен е-маркет.

Трите нейни елемента са бизнес академия, финансиране на идеите и създаване на онлайн присъствие.

В тази разходка из финансовия свят на „Българска банка за развитие“ ще ви помага дигиталният асистент Вики. Името е избрано, защото на всички езици звучи еднакво, лесно се изписва и запомня.

Бизнес академията е безплатна библиотека с практическа информация, която можете да  използвате през целия път на развитие на вашия бизнес. Чрез нея ще научите как да валидирате идеята си, как да създадете работещ бизнес план и как да регистрирате дружеството си в България.

В раздела финансиране ще намерите бърз достъп до услугите на банката. Модулът ще ви помогне да изберете правилното финансиране за вас и да кандидатствате за одобрение. „Българска банка за развитие“ подава ръка на малкия бизнес, в който вижда потенциал, за да му помогне да расте. Микрокредитите са подходящи за малки и стартиращи компании. Те ще подпомогнат вашия бърз и уверен старт. За момента фирмите могат да получат финансиране до 50 000 лева без обезпечение, като плановете са тази сума да се увеличи. В рамките на един част онлайн можете да се ориентирате за това което търсите и да кандидатстване, а обработката на документите става в рамките на един до пет дни.

За развитието на всеки бизнес днес е много важно вашето онлайн присъствие. Именно за да увеличите достъпността и гъвкавостта на бизнеса си, „Българска банка за развитие“ помага на клиентите си за разширяване на бизнеса. Чрез платформата можете да създадете своя нов онлайн магазин с лесна администрация и техническа поддръжка.

Един от най-важните документи за всяка фирма е бизнес планът, който съдържа стратегията, с която ще управлява дейността си. Business Booster ще ви помогне да го разработите и да очертаете правилния фокус, за да постигате резултати.

Facebook logo
Бъдете с нас и във