Банкеръ Daily

Финансов дневник

Всичко, от което имаш нужда, е удобство и време за теб

Затова Пощенска банка ще ти достави необходимата дебитна или кредитна карта там, където си

Какво ти трябва за пълноценно и истински безгрижно лято? Вероятно в съзнанието ти се прескачат удивителни морски пейзажи, разходки в планината, свежи коктейли, забавно пазаруване с любимите хора и какво ли още не. Отговорът обаче е много прост и банален - трябва ти време, свободно от графици и задължения. Време само за теб, за хората и нещата, които обичаш. Ако това е твоята нагласа и съзнателно търсиш лесните и бързи решения, ти вече можеш да стартираш мисия „Безгрижие“ и планирането да започне сега!

В полза на теб, твоето време и удобство работи една тенденция, която бурно се развива през изминалите месеци: дистанционното обслужване и доставката до дома на всякакви продукти и услуги. Твоето перфектно лято има нужда от перфектни решения, които не само ще ти спестят време, но и ще ти осигурят средства, и точно за това вече можеш да разчиташ на Пощенска банка, която ти дава възможността напълно дистанционно да ти издаде необходимата дебитна или кредитна карта и да ти я достави у дома или там, където те е отвело лятното настроение.

ЗАЯВИ СВОЯТА КАРТА ОНЛАЙН, НИЕ ЩЕ ТИ Я ДОСТАВИМ

Представи си че точно си пристигнал на мечтаната лятна дестинация и откриваш, че си взел всичко необходимо без своята дебитна карта? Във всяка друга ситуация това би било проблем, но не и сега, защото всички клиенти на Пощенска банка могат да заявят нова дебитна или кредитна карта изцяло онлайн на www.postbank.bg или да преиздадат съществуваща карта с едно обаждане на *7224. Дистанционното издаване на дебитна или кредитна карта се случва в няколко лесни и прости стъпки:

Заяви нова дебитна карта тук, а нова кредитна карта  тук.

Служител на банката ще се свърже с теб по телефон и ще уточни как искаш да получиш картата – в клон на банката или по куриер.

За да получиш новата си карта по куриер, трябва да подпишеш документите дистанционно посредством Квалифициран електронен подпис (КЕП), който се издава напълно безплатно чрез мобилното приложение на Евротръст Технолоджис. Картата ще ти бъде изпратена на посочен от теб адрес. Оттук нататък остава само една стъпка – да се свържеш с Кол Центъра на банката и да поискаш активиране на картата.

ПОВЕЧЕ ВРЕМЕ ЗА ТЕБ ПРЕЗ ЛЯТОТО И ВАКАНЦИЯТА

Сред основните причини да предпочетеш да плащаш с кредитни карти, освен бързината и пестенето на време, което инвестираш в нещо друго, са допълнителните удобства и бонуси.  Кредитните карти са твоето спасение в магазина, в мола или докато пътуваш. Кредитните карти Mastercard и Visa поставят рекорди по бързина и удобство при плащането само с едно докосване на ПОС терминала. Можеш да следиш наличността на сметката си по всяко време онлайн. Освен това можеш да разсрочиш вече направени плащания с кредитната си карта на 3, 6, 9 или 12 безлихвени вноски - само с едно обаждане на кратък номер *7224. Допълнително удобство е, че с кредитната карта за всеки похарчен лев получаваш точки по програмата за лоялност „Моите награди“ (MyRewards). Колкото по-често плащаш със своята карта, толкова повече бонус точки събираш. Събраните точки обменяш лесно в парични награди до 1 000 лв. на година с кредитна картa Mastercard World Premium/Visa Premium и до 500 лв. на година за кредитни карти Mastercard Standard и Mastercard World/Mastercard Cash/Visa Classic. Оттук нататък изборът в какво да инвестираш време и средства е твой – можеш да резервираш следващото приключение или да подходиш по-практично, като просто извадиш списъка с покупки за първия учебен ден. Важното е, че имаш избор и заслужаваш да му се насладиш.

Facebook logo
Бъдете с нас и във