Банкеръ Daily

Юбилеен алманах

"Всичко черно на бяло"

Юбилейният алманах - "ВСИЧКО ЧЕРНО НА БЯЛО", е специално издание на вестник "БАНКЕРЪ", списано по повод 25-годишния юбилей на най-дълголетния и авторитетен финансов седмичник в България.

Запазена марка на "БАНКЕРЪ" са задълбочените професионални анализи, коментари и разследвания. Без да изневерява на своята традиция и добри издателски практики, седмичникът събра на едно място не само историята и развитието на "БАНКЕРЪ" от създаването му, но и всички ключови събития през 25-годишния период във финансовата, политическата и икономическата сфера.

„...вестникът се роди, когато България беше изпълнена с надежди, все още имаше журналистика и това беше уважавана професия. Когато думата морал означаваше нещо, а понятия като "фалшиви новини" бяха просто един абсурд и нищо повече. Когато Европа още бе далеч, банките бяха български, банкерите - българи,  и може би чисто по български някак по-добре се разбирахме. На първо място беше човещината. Сега тя сякаш остана на заден план, след чисто прогматичните икономически показатели..."

Четеейки алманаха "ВСИЧКО ЧЕРНО НА БЯЛО", ще потънете в историята на събитията от "духа на Магурата", през реформите в банковия сектор, политическите процеси в новото време, раздържавяването и емблематичните сделки в икономическата сфера. Луксозното юбилейно издание е необходим фактологически елемент от съдържанието на всяка една съвременна библиотека.

Приятно четене, уважаеми читатели!

Поръчайте луксозно книжно издание на тел. 02 440 9 405 или на [email protected] 

Цена 8 лв.

Facebook logo
Бъдете с нас и във