Банкеръ Daily

Финансов дневник

Връчват наградите "Застраховател на годината" на 30 май

На 30 май за единадесета поредна година Висшето училище по застраховане и финанси, Асоциацията на българските застрахователи, Българската асоциация на дружествата за допълнително пенсионно осигуряване, фондация "Проф. д-р Велеслав Гаврийски" и Българската асоциация на застрахователните брокери ще връчат традиционните си годишни награди "Застраховател на годината" за 2018 година. Вестник "БАНКЕРЪ" е медиен партньор на събитието. Тържествена церемония ще се състои от 19 часа в столичния хотел "Маринела".

По традиция отличията се връчват в девет категории, като победителите ще бъдат определени от експертно жури в лицето на представители на организаторите, по предварително определени обективни публични критерии.

Най-добрите компании ще получат призове в следните категории: Застраховател на годината – Общо застраховане; Застраховател на годината – Животозастраховане; Най-динамично развиващо се застрахователно дружество; Пенсионноосигурително дружество на годината "Допълнително задължително пенсионно осигуряване"; Пенсионноосигурително дружество на годината "Допълнително доброволно пенсионно осигуряване"; Най-динамично развиващо се пенсионноосигурително дружество; Застрахователен брокер на годината - Общо застраховане; Застрахователен брокер на годината – Животозастраховане; Застрахователен брокер на годината - Най-динамично развиващо се дружество.

Фондация "Проф. д-р Велеслав Гаврийски" ще връчи за 21-ва година своите специални награди "За цялостен принос в развитието на българското застраховане", "За цялостен принос в развитието на застрахователното посредничество" и "За цялостен принос в развитието на осигурителните системи в България" на заслужили експерти и мениджъри, лидери в своя сектор.

Очаква се на тазгодишната церемония по връчване на наградите да присъстват над 250 гости. Събитието по традиция се посещава от застрахователния и финансовия елит на България, ръководители на държавните институции и регулаторните органи, на академичните среди и бизнеса.

Facebook logo
Бъдете с нас и във