Банкеръ Weekly

Финансов дневник

Винаги актуални, без компромиси

РАДОСВЕТ РАДЕВ Председател на УС на БСК


ДО

РЕДАКЦИЯТА НА В. "БАНКЕРЪ"


УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

КОЛЕГИ И ПРИЯТЕЛИ,

Новината, че още една печатна медия напуска пазара, е тъжна за българското медийно пространство, тъжна е за цялото ни общество. Защото да държиш любимия вестник в ръце е чувство, което не може да бъде заменено от мишката и екрана на компютъра.

Още по-тъжна е новината, когато става дума за вестник, превърнал се в годините почти в институция. Въпреки историческите и политическите превратности, вестник "БАНКЕРЪ" остана запазена територия на свободното слово и на високия професионализъм, символ на обществения стремеж към демокрация и модерно икономическо развитие. През всичките тези години Вие останахте неизменно актуални и интересни, без да правите компромис с интелекта на вярната си аудитория. Често бяхте крачка пред другите и улавяхте безпогрешно горещите теми на деня.

Заради бързата реакция, заради отстояването на собствена позиция и непримиримост към пропуските в развитието на България Вашият екип наистина заслужава признанието на българското общество.

Вярвам, че и в новата си битност на електронно издание вестник "БАНКЕРЪ"  ще продължи да провокира размисъл за нещата, които си струва да бъдат премисляни. Искрено Ви желая успех в нелеката задача да търсите и отстоявате истината, да провокирате мисленето и съвестта на обществото.

Уверявам Ви, че и занапред можете да разчитате на нашето доверие и партньорство.

 

С УВАЖЕНИЕ,

РАДОСВЕТ РАДЕВ

Председател на УС на БСК

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във