Банкеръ Weekly

Финансов дневник

Вашата история е показател за успеха Ви

Илияна Йотова, вицепрезидент на Република България

"Уважаема г-жо Георгиева, уважаеми г-н Кадийски, скъпа Бистра, скъпи колеги, уважаеми дами и господа. 

За мен е огромна чест тази вечер да бъда на вашия рожден ден. Как бързо тече времето, не мога да повярвам, че в. "БАНКЕРЪ" е вече на 25 години. Всички сме запознати със състоянието на медийната среда у нас. Да оцелееш в нея днес е много голям успех. Да се задържиш толкова дълго, при това на такава висока позиция, без да изневериш на професионализма, в търсенето на сензацията, която, разбира се, носи по-големи печалби, това си е направо победа. Честита победа, в. "БАНКЕРЪ"!

Желая ви в следващите няколко по 25 години, високата ви компетентност да остане. И всички читави хора, които дават интервюта за вашите вестници, знаете го колеги, те не ги дават случайно, а защото ви обичат и уважават и търсят вашия вестник и вашите страници. Вашата запазена марка от самото начало е марка, която се помни. Да сте все така точни във вашите задълбочени анализи и прогнозите си. Това е моето пожелание.

Динамиката на процесите не само в България, но и по целия свят налага необходимостта от своевременна, вярна и обективна информираност. И вие ни я предоставяте, макар и само веднъж седмично.

Останете верни на един от основните принципи на качествената журналистика - да посочвате обществено значимите проблеми и да бъдете коректив. Всичко това е особено важно днес, когато все по-малко медии устояват на тези принципи, когато дезинформацията прониква навсякъде, когато скандалното и лекото все по-настървено заемат местата на стойностното.

Вашата история въпреки спецификата на "БАНКЕРЪ" е още един показател за успеха ви. На вашите страници всеки може да открие по нещо за себе си. Да прочете нещо, което го интересува. 

Желая ви нестихващ порив за нови висини. Не спирайте да надскачате себе си. Така се ражда качественият продукт. Когато човек е амбициозен, когато си поставя ясни цели, когато е на ниво, той винаги успява. Вашият рожден ден е на една паметна дата - 12 април. Тогава, когато Юрий Гагарин надскача себе си и преодолява границата между Земята и Космоса. 

Вицепрезидентът на Република България подари на г-жа Бистра Георгиева първата страница на първия брой на в. "БАНКЕРЪ". С пожелания да не забравим откъде сме тръгнали, да си правим постоянна равносметка къде сме стигнали, къде сме сгрешили, къде сме успели по пътя. И да чертаем посоката оттук нататък.

Честит рожден ден още веднъж и на добър час! "

Facebook logo
Бъдете с нас и във