Банкеръ Daily

Финансов дневник

УниКредит печели 23 награди в класацията на Euromoney

В класацията си за управление на парични средства за 2018 г. Euromoney обяви УниКредит за избрания доставчик в управлението на парични средства за международни корпоративни клиенти, които оперират в ЦИЕ, както и за услуги, предоставени на клиенти/нефинансови институции.

Освен това УниКредит бе избрана и за най-добра банка в управлението на парични средства в Австрия, Босна и Херцеговина, Хърватия и Турция.

УниКредит получи и наградата за „най-добро управление на услуги” в ЦИЕ като цяло, за финансови институции в Северна Америка и за нефинансови институции в Австрия, Босна и Херцеговина, Румъния и региона на ЦИЕ. УниКредит бе класирана на първо място за най-добро управление на услугите в региона на ЦИЕ в няколко категории: бизнес функции, финансови инструменти, персонал и технически услуги. За последното УниКредит бе отличена и като най-добра в класа си за Западна Европа.

Андреа Диаманти, директор Корпоративно инвестиционно и частно банкиране на УниКредит за региона на ЦИЕ коментира: Тези резултати и това признание потвърждават неизменно доброто качество на нашите услуги. Признанието, което получихме от финансовите и нефинансовите институции е голяма чест за нас. Оставаме фокусирани върху подобряването на стойностното предложение за нашите клиенти и тяхната клиентска удовлетвореност“.   

Проучването за управление на финансовите средства на Euromoney през 2018 г. е седемнадесетото годишно проучване, което се извършва от водещите доставчици на продукти и услуги за управление на парични средства по целия свят. То се счита за референтно рейтингово проучване за глобалната индустрия за управление на паричните средства и се разглежда като най-изчерпателното ръководство за управление на парични средства на пазара.

Facebook logo
Бъдете с нас и във