Банкеръ Daily

Финансов дневник

"УниКредит" осигурява 35 хил. евро подкрепа за благотворителни каузи, свързани с деца

Фондация "УниКредит" и "УниКредит Булбанк" осигуряват 35 хиляди евро в подкрепа на благотворителни каузи, свързани с деца. Средствата ще бъдат разпределени между три проекта, съобщават от финансовата институция.

Банката кани всички представители на неправителствения сектор да кандидатстват с най-добрите си предложения до 24 февруари 2020 като изпращат предложенията си на [email protected]

Експертно жури ще разгледа и класира петте най-добри проекта, които ще бъдат изпратени към Фондация "УниКредит". Три от тях ще получат финансиране в общ размер на 35 хиляди евро, за да реализират идеите си как да подарят по-щастливо детство на българчетата.

Крайното решение ще бъде взето и оповестено от Фондация "УниКредит" на 15 април.

Сред задължителните условия, на които трябва да отговарят предложените проекти, са: да са предложени от организации, основани преди 31 декември 2017 г., да са фокусирани върху потребностите на деца и подрастващи (до 18 години), както и да се реализират в България.

За Фондация "УниКредит"

Фондация "УниКредит" е ангажирана с проекти в България, оказвайки подкрепа на различни социални каузи в страната вече близо 20 години. Тя е застанала зад голям брой значими инициативи, сред които изграждане на центрове за домашни грижи (заедно с БЧК) и програмата за социално предприемачество (на Българския център за нестопанско право). Всяка година Фондация "УниКредит" организира дарителска програма за служители, в рамките на която удвоява даренията на служителите за различни каузи.

Facebook logo
Бъдете с нас и във