Банкеръ Daily

Финансов дневник

УниКредит Булбанк ще представя картите си за деца и тийнейджъри 

УниКредит Булбанк кани всички деца и родители да се позабавляват заедно и да научат повече за финансовата грамотност на най-малките. Банката организира двуседмични забавни събития, на които всички присъстващи ще могат да получат повече информация за новите младежки карти, а малките и не толкова малките деца ще се забавляват с интересни игри, които ще им донесат като награда очила за виртуална реалност.

Всеки делничен ден от 17.09.2018 г. до 28.09.2018 г. в интервала 12:00 – 18:00 ч. пред централния вход на UniCredit Bulbank (пл. „Св. Неделя“ 7 в София) аниматори ще забавляват децата и младежите, ще сглобяват макети, ще играят игри и ще им раздават подаръци. Междувременно клиентите ще си отговорят на въпроса: Кога е добре да вземем дебитна карта на детето си?

УниКредит Булбанк вече предлага детски карти Debit Mastercard за деца (10-14 год.) и младежи (14-18 год.) при много атрактивни условия. Debit Mastercard Kids се издават към сметка на родител и са без такси при издаване, обслужване и теглене на банкомати на UniCredit в страната и чужбина. Debit Mastercard Teens е с включен Bulbank Мobile и може да се издаде като допълнителна карта към родителска сметка или като основна карта. Карта е без такси за издаване и при теглене на банкомат на UniCredit в България и чужбина.

Facebook logo
Бъдете с нас и във