Банкеръ Weekly

Финансов дневник

"УниКредит Булбанк" с международно отличие от Global Finance

"УниКредит Булбанк" (България) е обявена за най-добра банка в областта на попечителските услуги за 2014 г. и за Централна и Източна Европа. Освен в България, италианската банкова група е призната за най-добра банка попечител и в Австрия, Чехия, Унгария, Полша, Сърбия, Словения и Украйна.

Класацията на Global Finance се организира за дванадесети пореден път, като критериите за избор на победителите включват взаимоотношения с клиентите, качество на услугите, конкурентни цени, технологии и пазарни познания.

Международното списание Global Finance е водещо издание със специализация в сферата на международните финанси. Аудиторията му са основно мултинационални компании, финансови институции и портфейлни инвеститори в 180 държави.

През 2014 г. "УниКредит Булбанк" отбелязва 50 години от създаването си. С увереност в бъдещето банката продължава да работи за своите клиенти, служители и местните общности. От началото на годината "УниКредит Булбанк" получи и ред други отличия - от от Global Finance за Най-добра банка в България и за Най-добра банка за търговско финансиране в България, за Най-иновативен банков продукт за 2013 за Cash M превод и за Най-добра HR стратегия за развитие на лидерство в организацията за 2013 г. от БАУЧР.

Международното издание EMEA Finance също отличи УниКредит Булбанк за най-добра банка в България през април.

Facebook logo
Бъдете с нас и във