Банкеръ Weekly

Финансов дневник

УниКредит (Булбанк) с филиал за жени

УниКредит Булбанк откри първия банков филиал, предназначен за жени в София. Той е част от специално разработен модел за обслужване на нежния пол.


Провокирани от промените във финансовото потребление на жените, експертите на УниКредит създават продуктовата линия с марката Donna. Тя е разработена според индивидуалните изисквания и начин на банкиране на жената.


Дамите притежават близо 54% от депозитите в УниКредит Булбанк, показват данни на банката. Твърдението, че жените харчат спестените от мъжете пари, е напът да отиде в историята, коментира Паскуале Джамбой, началник на направление Банкиране на дребно.


Особеното на новите банкови услуги е, че предлагат депозитите със сравнително високи лихви, които прогресивно нарастват на всеки два месеца. Потребителските кредити са с удобен срок на погасяване и осигуряват преференциален лихвен процент по време на майчинство. Дамите, притежаващи кредитна или дебитна карта Donnaползват търговски отстъпки в над 140 обекта в страната.


Най-специалното на Donnaпродуктите е, че процент от разходи за трансфери и платените лихви се предоставят за благотворителни каузи.


Приносът на всички клиенти на УниКредит (Булбанк) отива в подкрепа на инициативата Спаси, дари на...Събраните 18 хил. лв. от старта на продуктовата линия досега бяха връчени от Паскуале Джамбой на Десислава Хурмузова, представител на гражданската инициатива Спаси, дари на..., при откриването на филиал Donna . Средствата ще бъдат използвани за посрещане на най-спешните случаи.


Новият банков клон в столицата е първият по рода си в България и е специално проектиран и обзаведен за удобството на жените. Той предлага и грижи за най-малките посетители в обособен детски кът.

Facebook logo
Бъдете с нас и във