Банкеръ Daily

Финансов дневник

УниКредит Булбанк открива първата си детска градина

УниКредит Булбанк открива първата си корпоративна детска градина. Тя е част от социалните придобивки на служителите на УниКредит в България. Детската градина се намира на ул. Гюешево 14 и отваря врати за над 40 деца на възраст между 1 и 4 години.

Партньор в управлението на градината е "Фънки Мънки Киндергарден", която гарантира високо качество, съобразено с нивото на най-добрите частни детски градини в София. От незаетите места в детската градина на преференциални ценови условия могат да се възползват и партньори и клиенти на УниКредит, а запитвания могат да се изпращат на [email protected] Заявките ще се одобряват по реда на постъпване до изчерпване на свободните места.

С новата придобивка УниКредит затвърждава позициите си на социално-отговорна компания с фокус върху устойчивото развитие на обществото чрез грижа и за бъдещите поколения. Основната цел на банката е да осигурим топла и безопасна атмосфера, в която децата да растат, играят и развиват своите таланти. Детската градина предлага допълнителни занимания, от които родителите могат да избират: английски език, йога, танци.

Корпоративната детска градина на УниКредит ще отделя специално внимание и на храненето чрез осигуряването на специално меню, което да задоволява всички хранителни потребности на децата. Родителите ще бъдат информирани за напредъка и развитието на тяхното дете чрез годишен календар на събитията, карта на детето с придобитите умения и знания, индивидуални родителски срещи и не на последно място - е-mail с програмата и менюто.

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във