Банкеръ Daily

Финансов дневник

УниКредит Булбанк отчете 30% ръст на мобилното банкиране

Паралелно банката пусна и онлайн кандидатстване за ипотечен кредит чрез своя сайт.

УниКредит Булбанк отчете 30% увеличение на потребителите на мобилното й банкиране за последната година. От банката казват, че това е в резултат на новия дизайн на приложението и повечето функционалности.

Отскоро клиентите вече могат да правят и международните преводи в евро (SEPA преводи) през телефона си. Новата възможност на приложението Булбанк Мобайл се използва активно и само месец след предлагането й направените преводи са на стойност почти 2 млн. евро.

Наред с това се предлагат и още няколко нови функции.Сред тях са възможността за бързо и лесно връщане на превод към сметка, от която е получен, чрез опцията „Върни превод“, както и улеснен вход чрез биометрични данни, с пръстов отпечатък или лицево разпознаване, във вградения в Булбанк Мобайл мобилен токен.

Паралелно банката пусна и онлайн кандидатстване за ипотечен кредит чрез своя сайт. Една от услугите е чрез „ипотечен сертификат” клиентите да спестят време и посещения във филиала и в рамките на минути да получат информация на какво финансиране могат да разчитат.

Facebook logo
Бъдете с нас и във