Банкеръ Weekly

Финансов дневник

"УниКредит Булбанк" е най-добрата банка за търговско финансиране в България

"УниКредит Булбанк" (България) е отличена от международното финансово издание Global Finance за Най-добра банка за търговско финансиране в България за 2014 г. Редакторите на Global Finance избират най-добрите банки в 76 страни и седем региона въз основа на информация от водещи анализатори, висши мениджъри и технически специалисти.

"УниКредит" е избрана за най-добра банка за търговско финансиране и в Австрия, Чехия, Италия и Украйна, като банката получава отличието и за целия регион на Централна и Източна Европа.

Критериите, по които бяха избрани победителите, са обемът на сделките, покритие на глобално ниво, клиентско обслужване, конкурентни цени и иновативни технологии.

"УниКредит Булбанк" има предимството да притежава екип от много опитни професионалисти. Използвайки международното си присъствие, ние предоставяме на клиентите си качествени и бързи съвети, за да отговорим на техните нужди и да ги подкрепим в растежа им", коментира Микеле Амадеи, директор Корпоративно, инвестиционно и частно банкиране и член на управителния съвет в УниКредит Булбанк.

Джанфранко Бизани, директор Корпоративно и инвестиционно банкиране за Централна и Източна Европа на УниКредит добави, че банката винаги се стреми да подпомага своите клиенти в предоставянето им на нови продукти и услуги, стремейки се да отговори и на най-взискителните финансови потребности на бизнеса.

Facebook logo
Бъдете с нас и във