Банкеръ Weekly

Финансов дневник

Три международни отличия за комуникациите на ОББ

През изминалата година ОББ спечели три международни награди от престижни конкурси за комуникации и мениджмънт, съобщиха от банката. Международните бизнес награди Stevie Awards отличиха с бронз в категория "PR кампания на годината - изкуство и забавление" кампанията "Екип Синьо с вертикален маратон до Луната" за вертикалното състезание 24 етажа нагоре и 24 етажа надолу в централата на ОББ. Конкурсът излъчи победителите сред повече от 4000 номинации от 74 държави.

Същата инициатива се нареди сред финалистите в категория "Комуникация сред служителите" в наградите 2019 SABRE Awards EMEA за Европа, Близкия Изток и Африка. Останалите финалисти бяха от секторите петролен бизнес, фармация, автомобилно производство в Германия, Саудитска Арабия и Великобритания.

Превръщането на банков клон в ОББ Галерия е другият проект, който получи международно отличие. То е в категория "Проект за обновяване на градска среда" на наградите Emerging Europe с церемония в Лондон. Наградите излъчиха победители в 15 различни категории, като сред отличените бяха председателят на Международния валутен фонд Кристалина Георгиева, както и министър-председателите на Гърция и Северна Македония Алексис Ципрас и Зоран Заев за техния значителен принос за развитието на Европа.

Facebook logo
Бъдете с нас и във