Банкеръ Daily

Финансов дневник

Теглим и внасяме безконтактно пари от новите банкомати на Райфайзенбанк

Райфайзенбанк България започна подмяна на банкоматите си с машини от ново поколение, които са с безконтактна технология и тъчскрийн, съобщиха от финансовата институция. На новите устройства могат да се правят и вноски по сметката на картата. До края на годината банкоматите в над 100 офиса на банката ще бъдат заменени с новите устройства.

"Благодарение на безконтактната технология ще могат да се извършват операции – теглене и внасяне, само с доближаване на картата до четеца и без тя да напуска ръката на клиента, което ги прави по-бързи и по-сигурни. С аксесоарите за плащане на Райфайзенбанк - стикери и гривни, също ще могат да се извършват операции", обясниха от банката.

Освен това новите банкомати позволяват на притежателите на карти на Райфайзенбанк да правят и вноски. Така бързо и удобно клиентите на банката могат да погасяват задължения по кредитни карти, да захранват дебитните си карти, да внасят дневния оборот на фирмата си. Средствата стават незабавно разполагаеми по картата, с която се прави вноската.

Facebook logo
Бъдете с нас и във