Банкеръ Daily

Финансов дневник

TBI Bank и BNP Paribas Cardif обявяват партньорство в кредитната защита

 TBI Bank заедно с новия си застрахователен партньор – световният лидер в кредитната защита БНП Париба Кардиф, успешно стартира нова линия застрахователни програми, които ще допълнят кредитните продукти на банката. Решенията на TBI Bank в кешовото и стоково кредитиране в България вече се допълват от редица подобрени застрахователни продукти.

Новото застрахователно предложение от TBI Bank и БНП Париба Кардиф включва защита от нежелана безработица, загубена работоспособност или продължителен болничен, поради необходимост да се полагат грижи за член на семейството. Освен това продуктът предлага на клиентите възможност за второ медицинско мнение от водещи здравни институции в Западна Европа и Северна Америка.

„Новият застрахователен продукт на TBI Bank е насочен към всички наши клиенти – лица на трудов договор, самоосигуряващи се лица, студенти и пенсионери, предлагайки максимална стойност на най-достъпна цена. И най-важното: всички тези услуги се предлагат в един удобен универсален пакет“, каза Армен Матевосян, главен търговски директор на TBI Bank.

„Много сме развълнувани от възможността да работим съвместно с TBI Bank, дигитална банка от следващо поколение, предлагайки най-добрите   застрахователни защити за техните кредити. Това партньорство, стъпило върху доказан опит и ангажираност към клиентите от двете компании, цели да предостави уникално продуктово предложение на възможно най-голям брой клиенти”, каза Марио Костов, управител на БНП Париба Кардиф в България.

За TBI Bank

TBI Bank напълно лицензирана банка, която работи онлайн и офлайн с физически лица и малки и средни предприятия и оперира в България, Румъния, Германия, Швеция и Полша. Ние сме част от 4finance, един от световните лидери в областта на дигиталното потребителско финансиране. Чрез собствена мрежа от 250 локации и доверена мрежа от близо 7 000 търговци, TBI Bank обслужва повече от 1 милион клиента. Успешният ни бизнес модел и фокусът ни върху клиентите, ни позволява да бъдем една от най-печелившите и ефективни банки в България през последните 4 години (Capital K10). Ние работим усилено за бъдеще, захранвано от технологии, за да се превърнем в дигитална банка от следващо поколение.

За БНП Париба Кардиф

Световният лидер в застраховане на кредитополучатели БНП Париба Кардиф играе съществена роля в живота на своите клиенти, предоставяйки им решения за спестявания и защита, които им позволяват да реализират целите си, като в същото време ги предпазва от непредвидени събития. Като ангажиран застраховател БНП Париба Кардиф работи, за да окаже положително въздействие на обществото и да направи застраховката достъпна за възможно най-голям брой хора. В свят, който е дълбоко преобразен от появата на нови потребители и нов начин на живот, компанията, която е дъщерно дружество на БНП Париба, има уникален бизнес модел, основан на партньорства. Тя създава съвместни решения с почти 500 партньори - дистрибутори в най-различни сектори (включително банки и финансови институции, компании от автомобилния сектор, търговци на дребно и др.) и финансови съветници и брокери, които предлагат продуктите на своите клиенти. БНП Париба Кардиф е световен специалист в областта на личното застраховане, обслужващ 100 милиона клиенти в 35 държави със силни позиции в три региона – Европа, Азия, и Латинска Америка, като играе основна роля за осигуряване на финансиране за икономиката. С почти 10 000 служители в световен мащаб, БНП Париба Кардиф има брутни записани премии от 31,8 млрд. евро през 2018 г.

За БНП Париба Кардиф в България

БНП Париба Кардиф присъства на българският пазар от 2006 г. Застрахователят предлага решения за защита в случай на неочаквани събития, чрез своите партньори - банки и компании за потребителско финансиране. БНП Париба Кардиф работи в посока, да окаже положително въздействие на обществото и да направи застраховката достъпна за възможно най-голям брой хора, като компанията обслужва повече от 1 милион клиенти в България. БНП Париба Кардиф е добре известна с иновативните си решения и ангажираността си към високото ниво на обслужване.

Facebook logo
Бъдете с нас и във