Банкеръ Daily

Финансов дневник

Синдиците отдават под наем част от централата на КТБ (н) в София

S 250 dfed9458 0781 4e4a 8339 be47c115a619

Ангел Николов Донов и Кристи Христова Маринова, двамата заедно упражняващи правомощията на синдик на "Корпоративна търговска банка" АД (в несъстоятелност), започват процедура за отдаване под наем на два етажа от централното управление на затворената банка, съобщават от дружеството.

Става въпрос за част от административна сграда в София, на ул. "Граф Игнатиев" №10 (пл. "Джузепе Гарибалди"), а именно: сутерен, първи (партерен) етаж и втори етаж от сградата, пише в обявата.

Отдаваната под наем част от сградата е предназначена и използвана до момента за извършване на банкова дейност, като: сутеренът, находящ се на етаж -1 (минус едно), който се състои от: банков трезор и преддверие към него, трезор - касети и преддверие към него, както и други спомагателни и санитарни помещения.

На първия (партерен) етаж има: салон за клиенти, салон за служители, касов възел с три броя каси и преддверие, два офиса, помещение за деловодство, две приемни за обслужване на клиенти, преброително помещение, централно входно помещение от ул. "Иван Н. Денкоглу", помещения за охрана, както и други спомагателни и санитарни помещения. Етажът разполага с вход от ул. "Граф Игнатиев", както и вход от ул. "Ангел Кънчев".

Втори етаж се състои от: вестибюл, централно стълбище, две заседателни зали с тераси, осем кабинета, два офиса, стая за почивка, помещение за сървър, два санитарни възела и други спомагателни помещения.

Facebook logo
Бъдете с нас и във