Банкеръ Daily

Финансов дневник

Синдиците на КТБ (н) разпределят още 30 млн. лв. на кредитори на банката

Синдиците на „Корпоративна търговска банка” АД (в несъстоятелност) започва изплащането на суми, включени в петата частична сметка за разпределение на приети вземания към КТБ (н).

Процедурата ще започне от  09:00 часа на 4 юли (понеделник). Общата сума в петата частична сметка за разпределение е 30 млн. лева.

Изплащането на сумите от петата частична сметка се извършва чрез клоновата мрежа на „УниКредит Булбанк” АД, като таксите и комисионите за извършваните операции се дължат от лицата, получаващи средствата, и са съгласно тарифата за таксите и комисионите на финансовата институция.

Петата частична сметка е одобрена от Управителния съвет на Фонда за гарантиране на влоговете в банките.

Всеки кредитор на КТБ АД (н) може да провери каква е разпределената му за получаване сума в Единния портал за заявяване на електронни административни услуги към Агенцията по вписванията: portal.registryagency.bg, раздел „Търговски регистър и регистър на юридическите лица с нестопанска цел”, подраздел „Справки”, по партидата на КТБ АД (н) – ЕИК:831184677, в раздел „Обявени актове”. Подробно описание на стъпките за достигане до публикуваната пета частична сметка за разпределение можете да намерите на интернет страницата на банката: www.corpbank.bg, в раздел „Въпроси и отговори”.

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във