Банкеръ Daily

Финансов дневник

Ще се проведе протест за незабавно отваряне на КТБ

Днес пред БНБ от 15 часа Facebook група организира протест с искане за незабавно отваряне на КТБ.

Както вестник "БАНКЕРЪ" първи съобщи в петък, групата се казва „КТБalive” и заявява, че възникналите сериозни проблеми с Корпоративна търговска банка и поставянето й под специален надзор от органите на БНБ, чрез който е замразена цялата дейност на банката, създават изключително сериозни и тежки проблеми на нас, вложителите, добросъвестните кредитополучатели, фирми и др.

"От всички досегашни действия на компетентните органи виждаме, че те нямат никакво желание да работят по европейски и освен размотаване и препращане във времето на решението на проблема, друго не се случва.

Искаме българските институции да работят по европейски, като направят така, че да получим достъп до сметките си още в следващите дни, както стана в горепосочените страни!

Апелираме към вашата подкрепа за начинанието, тъй като решаването на този проблем не засяга само нас, а всеки член на българското общество, тъй като колкото повече решението се отлага в бъдещето, толкова цената му ще бъде по-висока и поета от всички нас - европейските данъкоплатци в България, заявяват организаторите на протеста”, пишат на страницата си от групата.

Facebook logo
Бъдете с нас и във