Банкеръ Weekly

Финансов дневник

SG ЕКСПРЕСБАНК ВЪВЕЖДА АВТОМАТИЧНО ПЛАЩАНЕ НА СМЕТКИТЕ ЗА БИТА

Софийският клон на SG ЕКСПРЕСБАНК предоставя нова услуга за автоматично заплащане на месечните сметки за вода и парно към дружествата „ВиК и „Топлофикация в столицата. Регистрацията за услугата е безплатна до края на 2006 г., а плащанията ще се извършват без такса до 30 септември. Услугата се предлага след попълнено съгласие за директен дебит от титуляра на сметката.
Клиентът може да заплаща както своите задължения, така и тези на свои близки и роднини. Към сметката клиентът може да използва и краткосрочен кредит овърдрафт в размер до една месечна чиста заплата или пенсия.
С въвеждането на услугата за директен дебит от разплащателна сметка SG ЕКСПРЕСБАНК затваря кръга от операции по една разплащателна сметка: превод на доходи от заплати и пенсии, погасяване на вноски по ползвани кредити, периодични плащания на комунални услуги, възможност за автоматичен трансфер на суми по спестовни сметки, дистанционни справки за салдо и състояние чрез SGEnet или SG Phone. Към разплащателната сметка на клиента може да бъде издадена международна карта по негов избор - Маестро, Виза Електрон или Мастеркард.

Facebook logo
Бъдете с нас и във