Банкеръ Daily

Финансов дневник

​Сега получаването на банков кредит е по-бързо от всякога

​Кредитна програма „Сега“ на Пощенска банка осигурява възможност за получаване на потребителски кредит до 3 работни часа

Всички добре знаем максимата, че времето е пари. В нашето напрегнато ежедневие и в момент, изпълнен с толкова предизвикателства, правилното разпределение на времето е ключово за нашата ефективност и успехи. А особено сега, в предпразничния сезон, често се изправяме пред нуждата от допълнителни средства, защото списъкът с желанията е дълъг, а вече сме наясно, че писмото до Дядо Коледа няма да бъде достатъчно в тази ситуация. Необходимо е да намерим решение, което  да отговори бързо и адекватно на момента. Идеята да изтеглим кредит е едно от решенията и въпросът „кога да намеря време за кандидатстване и одобрение за кредит“ вече не е актуален? Пощенска банка казва „Сега“!

С иновативната кредитна програма „Сега“ Пощенска банка предлага на своите клиенти възможност за бързо получаване на потребителски кредит, предварително одобрение за жилищен кредит и издаване на нова дебитна и кредитна карта. Преди, кандидатстването за кредитни продукти беше дълъг процес и изискваше поне няколко дни в очакване на решение по исканото от нас финансиране. Новата програма на Пощенска банка е разработена специално за всички, които предпочитат нещата да стават тук и сега.

Чрез опцията за експресно разглеждане Пощенска банка ни позволява да зaявим и получим потребителски кредит от 5 000 до 50 000 лева само за 3 работни часа. И коледният шопинг може да започне! А за всеки, който мечтае за своя собствен нов дом, с програма „Сега“ отговорът за предварителното одобрение за жилищен кредит и експресна пазарна оценка на имота идва до 8 работни часа. И още нещо – знаем колко е досадно да посещаваш банковия клон веднъж, за да заявиш нова банкова карта и втори път, за да я получиш. С програма „Сега“ от Пощенска банка имаме възможност към потребителския или ипотечен кредит да получим нова дебитна карта в рамките на 15 минути и нова кредитна карта до 1 час. Всичко се случва за минути в избрани офиси на банката, а картата можем да използваме още същия ден за всички покупки, които не търпят отлагане!

 

 

Програма „Сега“ е точния отговор в точния момент. Проучване на агенция „Алфа рисърч“, направено по поръчка на Пощенска банка, доказва, че тя отговаря на едно от най-често споделяните от потребителите очаквания, а именно – бързия отговор по искането за кредит. Петнайсет процента от българите на възраст 22 и 55 г. споделят, че това е основният фактор, от който зависи решението им да изтеглят кредит. За 22,5% е важно  да поискат  кредит от голяма и стабилна банка, а 17,5% се интересуват преди всичко от размера на лихвения процент. Кредитната програма „Сега“ на Пощенска банка комбинира различни възможности и така покрива основните очаквания и нужди, като ни помага да оптимизираме времето си и да получим отлични условия по избран от нас продукт. Казано по друг начин – в постоянната конкуренция с времето, печелим ние.

Ако работиш на трудов договор, можеш да кандидатстваш по кредитна програма „Сега“ в най-удобния за теб офис на Пощенска банка, където ще получиш качествено и бързо обслужване! Повече информация за програма „Сега“ ще откриеш на сайта www.postbank.bg.

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във