Банкеръ Daily

Финансов дневник

Райфайзенбанк - с промоция на продукти от благородни метали

Достъпна инвестиция в изделия от благородни метали предлага по повод на  предстоящите празници Райфайзенбанк (България). Продуктите са подходящи не само за колекционери, но и като оригинален подарък за настъпващите Коледни и новогодишни празници, за рождени или именни дни.

Широката гама от артикули на преференциални цени е съобразена с празничния календар и включва сребърни медальони със зодиите Скорпион, Стрелец и Козирог, както и сребърен възпоменателен медал Св. Николай Чудотворец. Промоцията важи също за  сребърна монета "Виенска Филхармония" от 1 унция с проба 999.9, която може да бъде закупена на ексклузивна цена от 83 лв., както и сребърни кюлчета-медальони с оригинален дизайн на животни и цветя.

"С ексклузивните ценови предложения Райфайзенбанк отговаря на нарастващото търсене на изделия от благородни метали в национален и международен план. Промоционалните цени на продуктите са валидни до 31 януари 2020 г. включително или до изчерпване на количествата", допълват от банката.

Продуктите могат да бъдат закупени в над 70 офиса на Райфайзенбанк, където наред с артикулите на промоция, банката предлага и традиционните златни и сребърни монети и кюлчета, както и подходящи за подаръци за малки деца медальони и комплекти за бебе.

Facebook logo
Бъдете с нас и във