Банкеръ Daily

Финансов дневник

Райфайзен Лизинг отбеляза своята 15-а годишнина

За 15 години спечелихме доверието на над 18 хиляди  клиенти и 600 доставчици, като сме отпуснали лизинги за близо 2.3 млрд. лв., съобщи  Николай Христов, управител на Райфайзен Лизинг България по повод на годишнината от създването на дружеството. 

Към днешна дата компанията е финансирала покупката на над 31 хиляди  леки и повече от 4 300 тежкотоварни автомобила. В българската икономика  през последните 15 години са въведени над 9 400 машини и съоръжения с подкрепата на Райфайзен Лизинг. "Формулата на успеха ни е развитието на услугите в единен ритъм с бъдещето и с фокус върху клиента", допълва Николай Христов.

За своята 15-а годишнина компанията предлага специални възможности за клиентите си. Посетителите на Автомобилен Салон София 2019 могат да се възползват от промоционални лихви по време на изложението, от срок на лизинга до 72 месеца за нови автомобили и минимално самоучастие от 10%. Форумът, който се провежда в Интер Експо Център, ще продължи до края на седмицата, а  щандът на компанията се намира в зала 4.
Райфайзен Лизинг предлага пълната гама от лизингови продукти като финансов и оперативен лизинг, застраховки, митническо освобождаване, регистрация на автомобили, както и управление на автопарк. Активите, отдавани на лизинг, включват както превозни средства като автомобили, камиони и ремаркета, така и строителни машини, селскостопанска техника, съоръжения и индустриално оборудване, недвижими имоти.

Facebook logo
Бъдете с нас и във