Банкеръ Daily

Финансов дневник

Райфайзен Лизинг е официален лизингодател на Международното изложение Truck Expo

Райфайзен Лизинг България ще бъде официален лизингодател на Международното изложение за тежкотоварни автомобили Truck Expo 2017, което ще се проведе между 1 и 3 юни на летище Лесново, съобщиха от финансовата институция.      

Посетителите на изложението ще могат да се консултират с експерти от дружеството и да получат промоционални лизингови условия, съобразени с техните конкретни нужди.

Промоционалните условия включват атрактивна лихва и минимално самоучастие, валидни до края на юни 2017 година. Клиентите, сключили сделки в дните на изложението, ще се възползват и от допълнителен бонус - без такса финансиране. Посетителите на изложението, ще могат да се запознаят с предлаганите финансови продукти за цялата гама тежкотоварни автомобили, както и да получат подробна информация за възможността за финансиране по програма COSME на Европейската комисия.

COSME e гаранционна програма, предлагана от Райфайзен Лизинг с подкрепата на Европейския инвестиционен фонд (ЕИФ), която предоставя финансиране на българските малки и средни предприятия (МСП) при облекчени условия.

По програмата могат да се финансират МСП, развиващи приемлива дейност съгласно  критериите на ЕИФ, които имат желание да инвестират с минимално самоучастие или имат стартиращ бизнес. Програмата дава възможност за финансиране чрез лизинг с минимална авансова вноска, с разсрочено или авансово платено ДДС, като за фирми с бизнес история над 1 г. авансовата вноска е 5%, а за стартиращи компании с история на бизнеса под 1 година е 20 на сто.

Facebook logo
Бъдете с нас и във