Банкеръ Daily

Финансов дневник

Промени за „KBC Застрахователен брокер“ след придобиването от "KBС Груп"

Променено и вписано в Търговския регистър е фирменото наименование на "Райфайзен Застрахователен Брокер" ЕООД, като от 18 юли дружеството е с наименование „Кей Би Си Застрахователен Брокер България“ ЕООД. От дружеството уточняват, че това е следствие от одобрената от регулаторите сделка за продажбата на дружествата от австрийската банкова група „Райфайзен“ в България на белгийската финансова група КВС.

Аналогична промяна е извършена и за обслужващата го банка, която вече се нарича „КВС Банк България“ ЕАД, както и на лизинговото дружество "Райфайзен Лизинг България" ЕООД, което вече се нарича „КВС Лизинг България“ ЕООД.

„Добре известните ви адреси, телефони, банковата сметка за плащане на дължимите премии, и всички останали канали за връзка с нас остават актуални и са без промяна“, допълват от застрахователното дружество.

Извършена е промяна единствено в е-мейл адресите, като занапред разширението им ще бъде @kbcbank.bg, но досегашните е-мейли продължават да бъдат актуални и ще препращат кореспонденцията до новия е-мейл на отговорния специалист.

От дружеството също така обръщат внимание, че промяната в собствеността и наименованието не променят поетите от него ангажименти, които ще продължи да изпълнява стриктно.

Във връзка с промяната в наименованието дружеството има нов уеб-адрес– www.kbcbank.bg (секция Други сайтове) - https://www.kbcbank.bg/bg/za-bankata/koi-sme-nie/kbc-group-bulgaria/kbc-insurance-broker/. Извършена е и актуализация на информационния бюлетин за защита на личните данни и другите приложими документи. Досегашният домейн rbb.bg ще остане активен в рамките на годината, като при достъпване ще пренасочва автоматично към новия уеб-адрес.

Промененият линк за връзка към Онлайн калкулатора за застраховка Гражданска отговорност на уеб-сайта на дружеството е: https://www.kbcbank.bg/bg/za-bankata/koi-sme-nie/kbc-group-bulgaria/kbc-insurance-broker/zastrahovka-grazhdanska-otgovornost/zayavi-polica-onlain/

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във