Банкеръ Daily

Финансов дневник

Приложението за мобилно банкиране на Интернешънъл Асет Банк – Asset Mobile, с нови функционалности

Мобилното приложение за банкиране на Интернешънъл Асет Банк - Asset Mobile, е надградено с нови функционалности, предлагащи още по-удобно и лесно мобилно банкиране на своите клиенти. Приложението е разработено както за индивидуални, така и за бизнес клиенти на Банката.

С Asset Mobile потребителите нареждат, потвърждават и проследяват преводи  от всяка точка на света, при максимално ниво на сигурност. Потвърждаването на операциите става интуитивно и защитено, с включено биометрично разпознаване.

Сред новите функционалности са дистанционно активиране на нов софтуерен токен при подмяна на мобилното устройство, както и извършване на преводни нареждания към бюджета, без да се налага посещение в банков офис. Потребителите имат и възможност да заявяват промяна на лимит по дебитна карта, както и да виждат цялостна информация по нея.

С мобилното банкиране на Интернешънъл Асет Банк клиентите получават още, актуална информация за баланс, натрупани лихви, падежни дати и други полезни детайли по сметките си. Удобствата включват наличие на широка гама от лимити за банкиране, обмяна на валути при най-изгодни условия и погасяване на вноски по кредитни карти. По отношение на усвоените кредити, Asset Mobile извлича информация за сума на кредита, предстоящи вноски и възможност за погасяване на дължими суми.

Asset Mobile е без месечни или годишни абонаментни такси и предлага преференциални ценови условия за определени банкови операции. Достъпно е за безплатно изтегляне и инсталиране на мобилни устройства от порталите на Apple App Store и Google Play.

Повече информация на www.iabank.bg

Facebook logo
Бъдете с нас и във