Банкеръ Daily

Финансов дневник

Пощенска банка традиционно се включва в празничната украса на София

Като следва своите утвърдени ценности Пощенска банка вярва, че цялостното благосъстояние и развитие на обществото зависи от усилията за подобряване на средата на всеки от нас. Затова наред с останалите си социално насочени проекти от няколко години тя се грижи и за празничния блясък на столицата по време на коледно-новогодишните празници.
За радост на всички тази година София ще блесне по-ярка от преди с изцяло ново бижу в своята коледна украса – красива елха с височина 8 метра. Тя се намира на централно място, в близост до пешеходни алеи, на което всеки може да й се порадва – на ъгъла на бул. “Витоша“ и бул. “Патриарх Евтимий“.
Опазването на българската гора е всеобща ценност, затова коледният символ е изработен от фина метална носеща конструкция с декоративни светещи триъгълници и LED осветление в снежнобели оттенъци. В основата на елхата има интегрирани прожектори с бленда за излъчване на ефектни светещи надписи “Весели Празници!“. Пощенска банка повери реализацията на празничния проект на утвърден изпълнител в лицето на АЙ ДУ Дизайн ООД.
Днес, когато изпращаме тази предизвикателна година, е време да си пожелаем повече вяра в себе си, повече толерантност, повече вълшебства, които създаваме сами и празничен коледен дух!

Facebook logo
Бъдете с нас и във