Банкеръ Daily

Финансов дневник

Откриването на депозит „СТАРТ“ в „ИНВЕСТБАНК“ АД сега е с още по-изгодни условия


Считано от 9 ноември 2020 г. „Инвестбанк“ АД предлага възможност за откриване на срочен депозит „Старт“ без месечна такса за поддържане на сметката.


Специалното предложение ще бъде валидно за всеки депозит „Старт“, открит в периода 9.11.2020 г. – 9.04.2021 г. Сметката, по която на клиента ежемесечно се изплаща лихвата по депозита, ще бъде без комисиона за поддържане и обслужване за целия период на депозита.

По този начин „Инвестбанк“ АД предоставя на клиентите си напълно оптимизиран вариант за изгодно депозиране на свободните средства. Депозит „Старт“ носи атрактивна лихва до 1.11% и е с 12-месечен срок, като до петия месец се позволява довнасяне на средства. Депозитът е с опция за предсрочно прекратяване, като изплатените лихви до края на девети месец се запазват. Не се дължат такси за предсрочно закриване. Откривайки депозита клиентът получава и безплатно включване на услугата Времето е пари“ – удобно автоматично плащане по електронен път на битови сметки.

„Инвестбанк“ АД  разполага с широка гама от изгодни депозитни продукти с различни срочности и валути, създадени да отговорят на нуждите на клиентите за сигурно, удобно и доходоносно управление на свободни парични средства. От тази година банката предлага откриване на депозит изцяло онлайн, при лихва до 1.01%, а лихвите по дългосрочните депозити в лева и в евро достигат 1.40%. За суми над  2 000 лв. или над 1 000 евро съществува опцията за откриване на VIP Депозит, при който лихвата се изплаща авансово всеки месец.
Допълнителна информация за всички актуални депозитни предложения може да откриете на място във всеки финансов център на „Инвестбанк“ АД.

Facebook logo
Бъдете с нас и във