Банкеръ Daily

Финансов дневник

Обединена българска банка е „Банка на годината“

S 250 ffccd5e1 eb28 4b28 a4a0 f4002e3e3ccb

Обединена българска банка, част от белгийската КВС Груп, е носителя на наградата „Банка на годината“, присъдена от Асоциация „Банка на годината“.

Финансовата институция беше отличена и в категорията „Динамика на развитие“. Отличията бяха приети от Петър Андронов, мениджър на КВС Груп за България и главен изпълнителен директор на ОББ.

„Тази награда - отбеляза той - е признание за развитието на ОББ и пазарния ѝ успех в годината, в която успешно интегрирахме ОББ и СИБАНК в новата Обединена банка. Искам да благодаря за високия професионализъм на всички колеги в ОББ, с които постигнахме най-високи резултати сред банките на пазара именно в годината на динамични промени за нас. Радвам се, че нашата неуморна работа и неспирна воля за успех са възнаградени“.

През изминалата половин година ОББ стана най-награждаваната банка у нас. През декември 2018-а главният й изпълнителен директор Петър Андронов  беше определен  от вестник "БАНКЕРЪ" за банкер на годината, а през януари 2019-а получи от фондация „Атанас Буров“ приза „Буров“ за банково управление В началото на тази година на церемония в Лондон ОББ беше обявена от международното списание Global Finance за „Най-добра банка за търговско финансиране“ в България. Последваха и награди за иновативен продукт на годината, работодателска марка и комуникации.

Facebook logo
Бъдете с нас и във