Банкеръ Daily

Финансов дневник

ОББ пуска потребителски кредити през мобилното й банкиране

Обединена българска банка вече предоставя възможност на своите клиенти да кандидатстват за потребителски кредит напълно дигитално през мобилното приложение ОББ Мобайл. Максималната сума е в размер до 20 000 лв. и с фиксирана лихва, а в допълнение клиентите кандидатстват без такса за разглеждане на документи.

Исканията се разглеждат на момента, а потребителите  получават незабавен отговор, като при одобрение усвояват средствата по сметката си за минути след подписване на договор. Чрез приложението всеки, който има нужда от финансиране, може да кандидатства за потребителски кредит от удобството на своя дом, дори и в почивните за банката дни, съобщават от ОББ.

Паралелно през април стартира и друга нова функционалност в ОББ Мобайл – пуш нотификации.

"През изминалата година представихме на пазара възможността да станеш клиент на ОББ изцяло през мобилното приложение, без да посещаваш банков клон. Сега надграждаме процеса като представяме и изцяло дигитално решение за взимане на потребителски кредит, отново изцяло през ОББ Мобайл. Такива са очакванията на все повече наши клиенти – достъп до банкови и застрахователни услуги дистанционно, през техните устройства, от комфорта на мястото, на което се намират", заявява главният изпълнителен директор на ОББ и кънтри мениджър на КВС Груп в България Петър Андронов.

Facebook logo
Бъдете с нас и във