Банкеръ Daily

Финансов дневник

ОББ организира първия си тенис турнир в Национален ОББ тенис център

В средата на месеца, 13-14 октомври, ще се състои първият тенис турнир, организиран от Обединена българска банка (ОББ), скоро след като тя обяви партньорството си с Националния ОББ тенис център. В продължение на ангажимента си към развитието на тениса и популяризирането на активния начин на живот, ОББ ще бъде домакин на двудневен турнир за двойки мъже от вида Раунд робин.

Първият любителски ОББ тенис турнир не поставя бариери пред участниците – те могат да бъдат клиенти на банката, партньори, служители или просто любители, които са готови да премерят сили на корта. Тенис турнирът е отворен за всеки, който има желание и възможност да се включи в него.

По-мотивиращата част на тенис надпреварата е, че освен да изпита удоволствието от съревнованието и играта, всеки участник може и да допринесете за благотворителните каузи, зад които КВС Груп в България застава, като част от предизвикателството на Групата към своите служители и партньори – да изминат заедно разстоянието от Земята до Луната или точно 384 400 км.

Десетки хиляди хора от 6 държави, в които оперира КВС Груп, ще допринесат за изпълнението на амбициозната цел с бягане, плуване, колоездене, спортно ориентиране, гребане и други. Чрез специално разработена за целта платформа TEAM BLUE CONNECTS те се включват в спортни събития и символично „даряват“ изминатите от тях километри. В замяна КВС Груп ще монетаризира всеки изминат километър и ще дари средствата за местни каузи. В България набраните суми ще бъдат дарени за каузите „История с бъдеще: висше образование за повече български деца“ на ДЗИ, ОББ Старт-ъп, Българската Коледа, уроци по финансова грамотност на Фондация because и Сдружение „Деца с онкохематологични заболявания“.

За целта километрите, изминати от всички играчи, записали се в ОББ тенис турнир, ще бъдат изчислени и дарени с цел изпълняване на предизвикателството.

ОББ тенис турнирът ще се проведе на игрищата на Национален ОББ тенис център, намиращ се в Борисовата градина ул. "Незабравка" № 3-5 на 13-14 октомври от 10:00 ч.

Facebook logo
Бъдете с нас и във