Банкеръ Daily

Финансов дневник

ОББ и СИБАНК започват да обединяват клоновете си в страната

Вече три обединени клона обслужват клиенти на СИБАНК и на ОББ, съобщиха от Обединена българска банка. Новите обединени офиси се намират в гр. София, Севлиево и Банско

Като следваща стъпка в обединението на двете банки предстои пилотно да бъдат обединени 3 офиса на СИБАНК в клонове на ОББ. В новите обединени клонове ще се обслужват едновременно клиенти на СИБАНК и на ОББ, като в тях клиентите ще могат да бъдат консултирани относно цялата гама продукти и услуги, които двете банки предлагат. Новите клонове ще бъдат специално брандирани отвътре и отвън, за да указват ясно, че обслужват клиентите на двете банки.

Считано от 21.08.2017 г. (понеделник) три от офисите и клоновете на СИБАНК и ОББ ще се обединят и ще бъдат преместени на нови адреси, както следва:

• Клон Габрово, офис Севлиево на СИБАНК с адрес ул. „Стефан Пешев“ № 64 ще бъде преместен на ул. „Никола Генев“ № 15 в клон на ОББ.

*Работно време: пон.-пет. 8:30 -16:30 ч.

• Офис Мария Луиза на СИБАНК в гр. София с адрес „Мария Луиза“ № 44 ще бъде преместен на бул. „Мария Луиза“ № 70 в клон на ОББ.

*Работно време: пон.-пет. 8:30 -16:30 ч.

• Клон Благоевград, офис Банско на СИБАНК с адрес ул. „България“ № 22 ще бъде преместен на ул. „Пирин“ № 7 в клон на ОББ.

*Работно време: пон.-пет. 8:30 -16:30 ч.

От 21.08.2017 за удобство на клиентите на СИБАНК и на ОББ, те ще могат да ползват банкоматите и на двете банки при запазване на таксите за теглене, които имат към момента.

Всяка оптимизация в клоновата мрежа на двете банки се основава на конкретни критерии за ефективност на работния процес и удобство за клиентите – включително най-добра и ключова локация, големина и разположение на клона и на самото помещение.

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във