Банкеръ Daily

Финансов дневник

Новите кредитни карти Evolve идват с подарък екскурзия до Виена


Виена -  градът на изкуството, валса и файтоните. Австрийската столица, намираща се в сърцето на Европа, е като магнит за туристите от цял свят. Наскоро градът беше обявен за най-доброто място за живеене в света за 2018 г. Това е първият случай, в който европейски град е начело на глобалното проучване на списание "Икономист". Същевременно Виена непоклатимо държи първенството като най-хубава локация за живот за 9-та поредна година и според друго американско проучване.


 

 

Дайнърс клуб България АД съвместно с Fibank, разработиха кредитни карти Evolve - продукт от ново поколение, съчетаващ в себе си най-добрите възможности, предлагани от два световни бранда - Diners Club International и Mastercard®. Картата Evolve предлага двойно повече възможности на своите притежатели.

Заявете кредитна карта Evolve в периода 1 октомври – 18 ноември 2018 г. и можете да спечелите екскурзия за двама до столицата на Австрия по време на  Коледните базари. Пътуването включва самолетни билети, трансфер летище – хотел – летище и две нощувки със закуски. Участието в тегленето на наградите става автоматично след направена поне една транзакция с кредитната карта. Освен голямата награда – уикенд във Виена за двама, всеки ден един картодържател може да спечели чанта за пътуване, а всяка седмица куфар Samsonite.

Evolve е първият продукт, който съчетава в себе си удобството и сигурността на кредитна карта, клубна принадлежност и нови технологии. По случай стъпването на българския пазар на новия кредитен продукт, Дайнърс клуб България, дава възможност на клиентите си да се насладят на очарованието на прелестна Виена.

Evolve разполага с всички възможности на двата световни бранда - Diners Club International и Mastercard®, без да е необходимо да помните множество ПИН кодове, да следите различни лимити, извлечения и банкови сметки. Клиентите с кредитни карти Evolve сами могат да изберат кой от двата бранда - Diners Club® или Mastercard®, да използват при извършване на плащане.

Притежателите на продукта, освен кредитна карта, получават и редица привилегии като: възможност за безплатен достъп и консумация до над 850 летищни салона в цял свят, участие в cashback програмата на Дайнърс клуб България, която им позволява възстановяване на 1% от реализирания оборот при търговци, включване във всички наградни програми, включително и Priceless програмата на Mastercard® за помощ при организиране на пътувания и резервации чрез Concierge програма, безплатна застраховка при пътуване в чужбина и множество регионални и международни програми за отстъпки.

Картата се издава безплатно от Дайнърс клуб България и позволява безконтактни плащания в търговски обекти в България и чужбина, както и сигурност на плащанията в интернет чрез изполване на еднократна 3D парола.

Всеки желаещ да получи кредитна карта Evolve може да избере една от трите разновидности – Diners Club - Mastercard Classic, Diners Club - Mastercard First Lady Pink и Diners Club - Mastercard First Lady Red.

Facebook logo
Бъдете с нас и във