Банкеръ Weekly

Финансов дневник

Никола Бакалов: Пожелания за светли празници

Уважаеми читатели на в. Банкеръ,

Уважаеми клиенти на Fibank,

Уважаеми колеги,

Изпращаме една нелека за всички ни година. Но въпреки непредвидимите за всички ни трудности, вследствие на COVID-19, 2020 година недвусмислено ни показа, че когато сме единни, можем да превърнем всяка трудност в предизвикателство, а предизвикателствата – в нови възможности.

През изминалите месеци на всички нас – сплотеният екип от служители и клиенти на Първа инвестиционна банка – ни се наложи да бъдем много по-бързи, гъвкави и все по-отворени към нови и различни решения. Това, заедно с развитието на информационните технологии, ни даде възможности да реализираме изцяло нови продукти и услуги, които отговарят изцяло на нововъзникналите потребности на нашите клиенти и служители. Използвам трибуната, дадена ми от в. "БАНКЕРЪ", за да поздравя и всички служители на Първа инвестиционна банка, които със своята упорита работа и висок професионализъм допринесоха за успешното представяне на банката и удовлетворението на нашите клиенти от работата ни.

Уважаеми клиенти, благодаря Ви за доверието! Уверявам Ви, че ще продължим да се развиваме и да затвърждаваме позицията си на банката с най-доброто клиентско обслужване, съвременни и иновативни продукти и услуги, които улесняват управлението на личните Ви финанси и пестят от времето и средствата Ви. Благодаря Ви за доверието. Ще останем Вашата банка!

 

С пожелания за светли празници,

Никола Бакалов

Главен изпълнителен директор и Председател на УС на Fibank

Facebook logo
Бъдете с нас и във