Банкеръ Weekly

Финансов дневник

На добър час, "БАНКЕРЪ"!

S 250 8fbc6fcc 6971 4270 a2c1 28479f5952ae
S 250 1f9d1421 c3be 4d59 85f7 5fbb40e902d1
S 250 f04cad5d 4fe7 48ee 886d f6e0590ad948
S 250 00ced10e 618d 4457 8c45 036b58271a29

Стоян Мавродиев, председател на управителния съвет и главен изпълнителен директор на ББР:

 

Да оцелееш в родната медийна среда толкова дълго, без да правиш компромиси в името на рейтинга, сензацията и печалбата, си е истинско постижение. За своето 26-годишно битие в. "БАНКЕРЪ" успя да създаде школа от професионалисти с отлични познания и стана жива част от финансовата история на България. Задавахте точните въпроси и коментирахте компетентно. Утвърдихте мястото на сериозната специализирана публицистика, колкото и трудно да е това в днешната медийна реалност. Двадесет и шест години са достойна за осмисляне възраст. На екипа на в. "БАНКЕРЪ" пожелавам и занапред да изследва успешно финансовите, икономическите и политическите орбити, да запази своята обективност и да бъде в помощ на бизнеса.

 

Георги Заманов, главен изпълнителен директор на "Алианц Банк България":

Пожелавам на сайта "БАНКЕРЪ" същия успех, какъвто имахте и като хартиен вестник. Останете си все така коректив на всеки един от нас, работещите в банките и място, където да почерпиш информация, която е достъпна, написана на разбираем език и много изчерпателна. Вярвам, че следващите 26 години в дигиталната сфера за вас ще са по-успешни. Аз бих се радвал, ако един път в годината излизате на хартия - примерно за 6 декември. На добър час!

 

Владимир Савов, член на Кимисията за финансов надзор:

Вестник "БАНКЕРЪ" е една от утвърдените медии у нас в областта на икономиката и финансите. С интерес ще продължавам да следя развитието му в новия, дигитален формат!

 

Виолина Маринова, председател на управителния съвет на "Банка ДСК" и главен изпълнителен директор:

Искаме или не сме в ерата на дигитализацията. Все повече хартията бива избягвана. Хората предпочитат да работят и да се информират дигитално, така че преходът на в. "БАНКЕРЪ" е логичен. Пожелавам успех, както и досега на новия формат на "БАНКЕРЪ".

 

Васил Симов, председател на управителния съвет и изпълнителен директор на Българо-американска кредитна банка:

Вестник "БАНКЕРЪ" беше първият и основен партньор сред медиите на Софийската стокова борса, която учредихме година преди вас. Така вестникът допринесе най-много за популяризиране на борсовата търговия в България. Тогава и стоковата борса, а малко по-късно и фондовата борса се нуждаехме от подкрепа. От друга страна, вестникът се превърна от вестник за банкерите в медия за цялостната икономическа картина в страната. Но всичко се дигитализира в последно време - банковите преводи, мобилни приложения..., това се случва и с медиите. Това е естественото развитие. Желая ви огромен успех и в дигиталното поле.

 

Борислав Богоев, председател на Националното бюро на българските автомобилни застрахователи, част от международната система "Зелена карта":

За мен вестник "БАНКЕРЪ" е пътеводител във финансовия свят. Всичко, което сте написали, е било важно за всеки, който е свързан с финансите на тази държава. С преминаването на дигитални релси отново сте в крак с духа на времето. Желая ви успех!

 

Мая Георгиева, заместник-председател на надзорния съвет на Първа инвестиционна банка:

През последните 26 години в. "БАНКЕРЪ" успяваше да следи пулса на банковата система в страната. С настъпването на дигиталната ера той се трансформира с нов и модерен облик, за да продължава да бъде близо до своите читатели. Пожелавам успех на екипа и съм уверена, че ще съхрани проницателността, любопитството и критичното си мнение.

Facebook logo
Бъдете с нас и във