Банкеръ Daily

Финансов дневник

Мениджър в УниКредит Булбанк става директор в банката в Баня Лука

Цветелин Минчев, който досега оглавяваше управление „Организация“ в УниКредит Булбанк, ще е новият директор Глобално банково обслужване на УниКредит Баня Лука. Промяната ще влезе в сила от началото на септември.

Като директор на „Организация“, Цветелин Минчев е отговарял за внедряването на най-иновативните проекти в банката, в това число изграждането ба пилотните „Филиали на бъдещето“. В Баня Лука Цветелин Минчев ще ръководи целия екип на „Глобално банково обслужване“,  в който освен „Организация“, влизат управленията и за „ИТ Технологии“, „Доставки“ и „Сграден фонд“. 

На мястото на Цветелин Минчев в УниКредит Булбанк застава Стефан Петков,  който работи в УниКредит от 2010 г. Петков има опит на групово ниво, натрупан при работата му във Виена, където ръководеше ключови проекти за Групата. 

Цветелин Минчев започва кариерата в УниКредит Булбанк през 2004 год. като мениджър бизнес клиенти. След това той продължава кариерата в Банкиране на дребно в банката като Директор на филиал. По-късно се мести в УниКредит Лизинг и от 2013 год. е директор на управление „Организация“ в УниКредит Булбанк. 

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във