Банкеръ Daily

Финансов дневник

Mastercard представя дигиталната идентичност от бъдещето на Webit

Webit Festival Europe 2019 започва на 14 май. На щанда на Mastercard на 14-15 май, в палатата Expo and Start up, с вход пред билетния център на НДК, за да научите как ще изглежда дигиталната идентичност в бъдеще. Mastercard има модерната визия и сериозна инвестиция в биометрия и решения за сигурност.

Световни специалисти на компанията ще представят най-новото в сферата на дигиталната идентичност и бъдещето на плащанията.

Дан Джонсън, вицепрезидент продукти, кибер сигурност и интелигентни решения в Mastercard, ще говори за биометрията и кибер сиурността като гаранти за развитието на дигиталното общество (Key Note speech “Restoring Trust in a Digital World”). Той ще представи визията на компанията за дигиталната идентичност от ново поколение и защитата на данните, като най-основни приоритети на дигиталното общество и гаранция за растеж на е-икономиките.

Габриел Гита, вицепрезидент бизнес развитие за ЦИЕ и международни пазари, ще говори за бъдещето на плащанията (Panel Discussion: "Future of payments and transactions 13:33).

Ваня Манова, мениджър за България, Северна Македония, Косово и Албания ще дискутира колаборациите във финансовия сектор, който става все по-технологичен. (Panel Discussion: "Fintech companies and banks: collaboration or competition”)

Tази година събитието ще бъде изцяло безкешово. Всеки, платил с карта Mastercard® на Webit, ще има възможността да спечели вълнуващи награди: кулинарно преживяване с традиционни български вкусове, интерпретирани с модерни технологии за космонавти от шеф Александър Цеков, творчески директор на ресторант Космос; безплатна дигитална идентичност или биометричен портрет.

 

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във