Банкеръ Daily

Финансов дневник

"Лев Инс" направи дарение на МВР

В днешната сложна ситуация, в която се намира всеки от нас в личен и професионален план, само заедно можем да преодолеем последствията от извънредното положение. Още в средата на месец март Лев Инс предприе редица мерки, с които да отговори едновременно на изискванията на националния кризисен щаб и на нарасналата нужда на клиентите си от дистанционна комуникация.  

На 14 април най-големият застраховател в страната направи още една стъпка в изпълнение на своя обществен дълг, чрез подкрепа за хората, които ежедневно се грижат за нашата сигурност и ред.  ЗК” Лев Инс” АД и „Животозастрахователен институт” АД предоставиха за нуждите на Министерството на вътрешните работи следната безвъзмездна помощ: 

- 5 000 шлема (санитарно хигиенен лицев щит с предпазна плака CPS-19, който служи за бариера срещу въздушно-капково разпространение на вируси), 

- 1 0 000 маски от нетъкан текстил с тройна мембрана 

- Безплатно специално покритие за събития, настъпили вследствие на инфекция с Covid-19. Специалното покритие ще бъде включено напълно безплатно към Груповата „Рискова застраховка Живот” за всички служители на МВР. 

Общият размер на предоставената помощ е 348 692 лева. Днес всеки говори за хората на първа линия, ние знаем, че служителите на МВР са на първа линия във всеки един момент - извънреден или не. 

Вярваме, че помощта на всеки от нас  е важна. 

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във