Банкеръ Weekly

Финансов дневник

Кредитна карта Visa с 50% отстъпка от годишната такса от Алианц Банк

Високо ниво на сигурност и изключително изгодни финансови условия

Безконтактна кредитна карта Visa Classic без такса за издаване и с 50% отстъпка от годишната такса за обслужване за целия период на валидност е специалното предложение на "Алианц Банк България".

С кредитните карти Visa Classic на банката клиентите могат свободно и защитено да се разплащат при търговци, както и да теглят пари в брой при преференциална лихва от 0.57% за първите три месеца от издаване на картата. "Алианц Банк" запазва политиката си всички плащания с кредитни карти в търговските обекти и в Интернет да бъдат без такси за картодържателите. Благодарение на иновативната технология за безконтактни разплащания с Visa Classic всекидневните покупки на стойност до 25 лв. се извършват по-бързо и по-лесно без въвеждане на ПИН код.

В допълнение "Алианц Банк" предоставя на клиентите си безплатна регистрация за услугата 3D Защита, която осигурява онлайн пазаруване при най-високо ниво на сигурност. Специалната застраховка СЕЙФ КАРД, която се предлага към картите, пък покрива неправомерно изтеглени суми и плащания с открадната или изгубена карта и разходи за възстановяване на лични документи и ключове.

Клиентите могат да заявят и допълнителна кредитна карта Visa Classic по своята сметка на името на свой близък при същите преференциални условия на ползване.

Специалното предложение на "Алианц Банк" е валидно до 30 юни 2017 година.

Facebook logo
Бъдете с нас и във