Банкеръ Daily

Финансов дневник

Когато бързите кредити станат част от онлайн живота ви

Фактор ли са светкавичните темпове при взимане на важни финансови решения?

Давали ли сте си сметка как все по-голяма част от ежедневието ни се пренася в онлайн пространството? Само помислете - още със ставането посягате към телефона, за да проверите какво ново ще ви предложи денят. Поглеждате прогнозата за времето, сверявате графика си с дигиталния календар, водите лична и бизнес кореспонденция с един клик. Следите здравословни навици, запълвате свободното време с някоя игра, гледате любими видеа и пазарувате, без да ви се налага да нарушавате ритъма на ежедневието си. За да си го представите количествено, статистиките показват, че средно хората в Европа прекарват около 24 часа седмично в онлайн пространството за собствени нужди - едно цяло денонощие, прекарано пред малки и големи екрани.

Съвсем естествено това време в онлайн пространството не преминава без добре познатите реклами, които изскачат от всеки един ъгъл на любимите ни сайтове. В България особено популярни станаха онлайн рекламите на компании за бързи кредити, които предлагат краткосрочно кредитиране и в онлайн пространството ви. Не ви е безизвестно, че много финансови дигитални услуги навлязоха на пазара през последните 3 години. Все по-често хората се доверяват на дигитални калкулатори за заеми, мобилни приложения за следене на месечен бюджет и календари, които напомнят за онези “непредвидени” разходи.

Изпадането в тежък финансов период не е непознато на българите в сегашните условия на развитието на бизнесите в страната. Финансовата сигурност остава ключов фактор при взимане на лични и професионални решения, а най-добрият “приятел” на всеки от нас все още е добрата информираност. Онлайн животът ни има светкавични темпове и в това отношение разчитаме на навременна достъпна информация по всяко време. Ако все пак се окажете във финансова безизходица, то логичните решения са вече познати: традиционни заеми, краткосрочни кредити, помощ от приятел и заложна къща. За да не рискувате да развалите лични взаимоотношения, да чакате прекалено дълго да бъдете одобрени от банкова институция или да не попаднете в клопката на измамници, разгледайте внимателно реномираните компании, които предлагат бързи онлайн кредити.

Когато неотложните дати за вноски и належащи сметки ви пресират, когато ремонтите на колата или на бялата техника ви костват време, а съответно в дълъг период от време - и пари, когато липсата на определени семейни покупки започнат да пречат на здравето на близките ви — това са моментите, в които ви се налага да вземете правилното решение в кратки срокове. Най-бързо бихте получили нужната информация онлайн, а ако има възможност за инстантна реакция и от страна на финансовата институция, към която се обръщате, то тогава бързият онлайн кредит би бил добра алтернатива.

Доказано коректна компания на пазара за онлайн бързи кредити e Kinti.bg, чийто екип поддържа актуален уебсайт с детайлна информация около често срещани случаи на  финансови затруднения. Имате свободата да избирате дати на вноски, да предоговаряте условия и да рефинансирате. Във всеки един момент можете да се обърнете към финансов консултант от екипа им, за да обсъдите детайлно конкретната ситуация, в която се намирате и заедно да намерите най-удобното решение. Не забравяйте, че е важно да не надценявате възможностите си за изплащане на кредита и по-добре подгответе точна сума, от която имате нужда, не прекомерна такава.
Кандидатстването се случва посредством онлайн форма, която попълвате бързо и лесно. Заявката ви ще бъде разгледана в рамките на обявеното от сайта работно време на компанията. За всеки етап от кандидатстването има активни електронни известия, за да бъдете винаги в крак с процеса, без да нарушавате ритъма на забързаното си ежедневие. Заявените от вас средства се превеждат по банкова сметка или на каса в EasyPay. Връщането на кредита се случва по същите пътища спрямо договорените условия.

Facebook logo
Бъдете с нас и във