Банкеръ Daily

Финансов дневник

Кофас България с ново ръководство

S 250 2debcef9 d629 418c b442 6359f10fe75d

Еуджен Аническу, управител на Кофас Румъния, поема временно управлението на Кофас България от 1 август. Милена Виденова, която беше начело на Кофас повече от 7 години, предприема ново мениджърско предизвикателство извън компанията, съобщиха от Кофас.
 
"Благодарим на Милена за нейния значим принос към Кофас, за професионализма, с който управлява бизнеса в България и пожелаваме успех в бъдещата й кариера", каза Деклан Дали, изпълнителен директор на Кофас за Централна и Източна Европа. Под нейното ръководство Кофас стана пазарен лидер в областта на кредитното застраховане в България. Той допълни, че Кофас груп е напълно ангажиран с българския пазар да продължи своето стабилно и успешно развитие.
"С нашия опитен местен екип ние се стремим да осигурим най-доброто обслужване за клиентите в България и да запазим позициите си на предпочитан партньор в областта на кредитното застраховане и управление на риска в страната“, коментира още Деклан Дали. С цел гладко протичане на процесите и добра приемственост Еуджен Аническу, който има 19-годишен опит в застрахователния сектор, поема временно управлението. Нов управител за страната ще бъде назначен в близко време.

Facebook logo
Бъдете с нас и във